ivan06 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Mozda im lak puca kad zategnes,lagano,da izbacis 120m.Sta znam mozda i gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Neželim nikome da prodam nešto što nevalja ja nisam takav čovek. Da nevalja blank ja bih rekao problem je u blanku ili nečem drugom . Sutra odeš do formaxa uzmeš štap u ruke i protreseš ga i svićkaš pa ćeš videti kakav je blank. Aj da nekvarimo više temu .Nije u redu prema osstalima jer ovo što smo pisali ne pripada ovoj temi jer su ovi štapovi koje imam-prodajem 220 eura tako da nije ni mesto da pišemo o njima. Ja se izvinjavam svima što sam u par navrate ofirao temu nece se ponoviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Pa dobro, jesmo mozda malo off-irali, ali i tema je stapovi do 200 sur!Das popust od 10% i uklapamo se u temu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 @NebojsaKupuj slobodno imam ja neke auto lakove u podrumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Nebojsa,neces pogresiti sa kupovinom ovih stapova,Djole je na njih izvadio onog od 19kg,secas se!?E sad oko cene se dogovorite,ljudi smo!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showforum=41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 E,od 19kg ? Kako se stap ponasao,jel nije nista pucalo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 @ivan06To je bila stara serija @MilivojDa li su sprovodnici dvo ili trostopalni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 ja mislim da je nash neuporedivo bolji od foxa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 @MilancheMislis na lak ili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Blank ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xam Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Uopste mi nije jasno sto toliko kritikujete formax. Ja sam tamo kupio i stapova (bilo je i tri za 200 eu - black widow 3.0 lbs 3.60 m ) i pribora od kad je otvorena radnja na N.BG. i nikad se nista nije slomilo,odlepoilo, ogulilo. Ako se racuna primama,kupovo sam je cesto u formaxu i cesto se desavalo da ne upecam nista (ko zna sta pijani kinez trpa ). Verovatno neki nisu imali srece.I mercedes se pokvari a da nece nesto dosta jeftinije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Uopste mi nije jasno sto toliko kritikujete formax. Ja sam tamo kupio i stapova (bilo je i tri za 200 eu - black widow 3.0 lbs 3.60 m ) i pribora od kad je otvorena radnja na N.BG. i nikad se nista nije slomilo,odlepoilo, ogulilo. Ako se racuna primama,kupovo sam je cesto u formaxu i cesto se desavalo da ne upecam nista (ko zna sta pijani kinez trpa ). Verovatno neki nisu imali srece.I mercedes se pokvari a da nece nesto dosta jeftinije.Ja smatram da veceg sranja od black widow stapova iz fabrike u kini sa daiwinom nalepnicom nije izaslo, a mislim da ni nece u skorije vreme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Saglasan za Black Widow (pogotovo za te 3.60 3lb-izvini Xam, bez da se uvredis), ali sam za te Mojo Carp cuo dosta dobrih stvari...Zato me i cudi da ga je Milivoj opljuvao?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Stara serija je valjala,nemojte tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xam Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Dok mi Black Widow ne puknu ja ih ne menjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 nece puci sigurno....ali je stap dobar za lupanje pecki deci kada nisu dobra....uzasan je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Vidi nebojša u svim serijama ima greške pucali su i free spiriti druže na sajmu jel tako a ovi štapovi su imali grešku u završnoj obradi pa su mi stoga dali nove i sada je sve ok .Ja nisam njih napljuvao nego sam rekao da je pukao lak i karika se digla e to je sav problem što sam imao sa tim štapovima e sada je druga priča što se i golim okom vidi razlika u obradi je neuporediva .Ja sam rekao i stojim iza toga da je ovaj štap milion puta bolji od sve i jednog daivinog štapa u formaksu .Jer na daivama mi je pucao blank a na njemu nije sa mojo karpom sam bacao gde sa daivom wincast ni pomislio nisam . Tako da sam pljuvao ne štap nego firmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Mozda sam ja pogresno shvatio?Mada, za mene je Daiwa ipak Daiwa!Osim Black Widow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 formax je krs sto se tice blankova i masina generalno,moje iskustvo je da se moze naci na akcijama povoljne pratece opreme tipa torbi, i ostalog a sto se tice teme za 200 e tri stapa novo realno tesko neki kvalitet mozes naci,pre bih isao na polovno a tu imas izbora kvalitetnih stapova Link to comment Share on other sites More sharing options...
nele01 Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 jedan drugar iz ns peca sa formax sherman 13 ftm 3,25 lbs, i prezadovoljan je, razbija sa njima na divljim vodama, cak sam i napisao u jednom postu da upredite taj stap sa centuri adv-1, pa ce vam sve biti jasno. ili nece. ja licno nebih kupio stap u prodavnici, u kojoj mi neko kaze da nemam garanciju na isti, prvo zakonski imate garanciju na svaki novi proizvod, a ukoliko nece da vam zamene ili izvrse popravku istog proizvoda pravac inspekcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Da li se ove kritike upucene na racun Daiwa Black Widow odnose na sve varijante stapova ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ja imam CC30 12ft 3,5lb stap vrhunski za te pare, baca gde hoces, jedina mana sto sam primetio je to sto mi se par puta kod zabacaja nailon zamrsio oko prvog sprovodinaka, sad da li je to do mene ili zbog nailona ili zbog masinice...Mojke ja imam i 12ft i 13ft pa mi se to nikad nije desilo.Moramo se naci na vodi da uporedimo sprovodnike.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duško58 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Moram i ja da napisem koju. Vec par godina u nazad pazarim u formax radnjama pribor i stvarno sem jedne reklamacije na masinicu Daiwa croscast X 5000 QD nisam imao nikakvih problema. Od stapova imam 3 X Mitchel ekstrem 302 cm za varalicarenja, sigurno pet godina i sve je OK. Saranske Formax legaci tele carp 3,60 3 lb X 3 kom, sa masinicama "viva aestetic BR" u nazad 3 godine i sve je ok, a zamislite kupljeno u formaxu. Od prosle godine imam i stapove 3 x "Daiwa vindscast" 3,90 3,5 lb sa masinicama "Daiwa croscast X 5000 QD" i sem jedne reklamacije masinice koja je otklonjena u roku dva dana nije se nista drugo desilo. Aaaaa da, umalo da zaboravim... Pre sigurno 8 god. sam u formax radnji kupio masinice "Tica 4550" x 4 kom. i evo do sada jos uvek rade. Ne tvrdim da drugi nisu imali problema sa kupovinom robe u tim radnjama, nego samo iznosim moje iskustvo. Sve zavisi na cega covek naleti, dal' u formaxu dal' u nekoj drugoj radnji sa drugim nazivom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Dusko58 mislim da su ti daiwa windcast stapovi sasvim korektni u svojoj klasi. Meni su se svideli na prvu loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts