milancheshow Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 U svakom slucaju sa manje napora leti sa tanjim najlonom... Ja sam uglavnom koristio konac na spodu, preciznije je hranjenje, lakse se vadi raketa, mada ako se ne kvasi redovno ume da se umrsi kolko god pazio, posebno leti. Od najlona sam koristio samo technium, mislim 0.25mm i stvarno nisam imao nikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crniigor Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Vec 5.sezonu koristim strunu Fladen Maxximus pink 0.16mm, i jako sam zadovoljan. U pocetku je bilo pucanja kad je duvao bocni vetar, ali sam uspeo da resim problem, sa dodavanjem nekoliko dodatnih metara shock leader.Od tada uvek koristim min. 10m shock leadera i nemam vise problema sa pucanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Covek kaze ima problema sa tankim najlonom,035 resava problem,daljina 130,140m ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanovicdanko Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Jel neko procita sta je covek napisao? Ja koliko vidim covek napisa da ima problem sa tanjim najlonom,a ne debljim ili je to greska koju je rudy napisao u svom pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Jel neko procita sta je covek napisao? Ja koliko vidim covek napisa da ima problem sa tanjim najlonom,a ne debljim ili je to greska koju je rudy napisao u svom pitanju?Nije greska,problem mi pravi najlon 0,25mm.Sa najlonom 0,30mm nisam imao tih problema,ali naravno kraci je domet zabacaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Sta je sa prologicovim spod braidom jer neko koristi to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Covek kaze ima problema sa tankim najlonom,035 resava problem,daljina 130,140m ide.Ja Sam ubedjen kad bi namotao 0,50mm da bi letelo bar 150m!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Jes da nije traktor ali probaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 035 najlon i sok predvez struna 045 i nema nikakvih problema.I da peca na 50m da ga bog vidi ????????????Joj Stojicu, Stojicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Covek kaze ima problema sa tankim najlonom,035 resava problem,daljina 130,140m ide. AUUU al se vi frljate sa tim daljinama pa to je strasno !!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Pa baš tako. Gde se to peca na tolikim daljinama baš me zanima ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Cek dok neko spomene sajlu na nekom od jezera, pa 's da da vidis onda koliko ce se bacat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 AUUU al se vi frljate sa tim daljinama pa to je strasno !!!!Baca,kakva je daljina gore pomenuta? ja ne pecan na Krnjaci pa mi nije problem,nema sajli Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 http://altmex.com/userfiles/productlargeimages/product_34.jpg 0,26 - 0,58 , nema cvorova, cetiri razlicite boje, leti u PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Neka preporuka za strunu ili najlon za spod, neka jeftinija varijanta? Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Carp expert kao osnovni najlon. Nema jeftinijeg resenja. ja sam ga koristio u promeru 0,25. Spomb je iznenadjujuce daleko isao . 300 metara ovog najlona kosta oko 400 rsd. kao shock sam koristio prvi najlon promera 0.50 koji sam nasao u zalihama u priboru,posto strunu ne koristim za shock. i nisam imao kidanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Moze li neko da mi preporuci koja je debljina strune dobra i pouzdana za super daleke izbacaje rakete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Moze li neko da mi preporuci koja je debljina strune dobra i pouzdana za super daleke izbacaje rakete? 0.29mm ili ti 20lb + obavezan sok liderMekan i fin najlon,do sad nisam sreo jaci,jednostavno odbija da se pokida koliko je jak !!! -ili sam ja naleteo na takvu seriju Veliku ulogu u daljini zabacaja rakete igra i jacina(zilavost) spod stapa,velicina i oblik spulne na masini....sve to kad skockas i uvezbas tehniku daljina nece predstavljati problem.....ukoliko nisi preambiciozan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Treba mi struna,ne najlon...........sto tanja a da bude pouzdana..............NG i Alien sa najlonom idu mnogo daleko ali mi se razvlaci najlon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Treba mi struna,ne najlon...........sto tanja a da bude pouzdana..............NG i Alien sa najlonom idu mnogo daleko ali mi se razvlaci najlon.OK,nisam te razumeo jer kod mene je struna isto sto i najlon....a konac=hipron Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 0.29mm ili ti 20lb + obavezan sok liderMekan i fin najlon,do sad nisam sreo jaci,jednostavno odbija da se pokida koliko je jak !!! Zbog ovog drugog sto si naveo, bez problema ti isti posao radi i 0.25!Sa sokom, naravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 To znam,ali nisam proverio pa nisam hteo napamet da pisem....ovaj najlon(0,29mm) sam imao na rez.spulni i probao sa njim da bacam veliki spomb,dobro se pokazao i zato sam ga i preporucio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Moze li neko da mi preporuci koja je debljina strune dobra i pouzdana za super daleke izbacaje rakete?Jel si ti to rešio da bacas pod sajlu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Konacno i ja da se okusam na tu daljinu da bacam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 E onda kad to uspes ćeš moći da kazes Sad sam konačno postao čovek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts