Gagi093 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Moze li neko da mi preporuci koja je debljina strune dobra i pouzdana za super daleke izbacaje rakete?Daiwa tournament ili j-braid 0,16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Pitaj Milanceta da preporuci neku,ima u carpologiji vrhunske strune na meru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Moze li neko da mi preporuci koja je debljina strune dobra i pouzdana za super daleke izbacaje rakete? Ovo uzmi 0.14 i da te Bog vidi.... 300m pakovanje i vrijedi svake pare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Ja sam uzimao u carpologiji na metar, neku 0.18 i nisam se pokajao!! Mislim da sam ga od marta do nivembra zamenio jednom ili dva puta!! Ne pecam takmicenja pa verovatno i zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Sufix Spod & Marker Braid 300m 20mmImali neko iskustva kako se pokazala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Naleteo na strunu debljine 008,strahota Bozija kako I gde ide raketa a povrh svega kako ide nazad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 http://altmex.com/userfiles/productlargeimages/product_34.jpg 0,26 - 0,58 , nema cvorova, cetiri razlicite boje, leti u PMKoristim ovaj konusni najlon sto je i Vasil predlozio i veoma zadovoljan. Sluzi mi i za spod i za marker Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Ja isto koristim konusni najlon ali kao šok predvez (15 metara) i predložio bi i Limaru da isto uradi. Послато са M83G уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Ja sam stavio 050 strunu za sok predvez,kada zategnes raketu imas trip da je puklo,nista se ne cuje kako odmotava jer je 008 struna I to nema kraja koliko ide,granica samo snaga :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko83 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Moze predlog sta koristiti za spod,ima li kakvih novina?Do sada sam koristio najlon 0.30 uz naravno sok neki konac i to je radilo, ali bih da dobijem jos koji metar na daljini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko83 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Tanka struna,imas na KP nisu skupe A rade posao,ide nezamislivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Masterlon 0,28mm i prologic buldozer mimicry 0,40 i ne razmisljaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts