Blackcarp Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Da malo osvezim temu... Naime resio sam da se ponovim sa 3 pomenuta stapa, Maver Genesis Extreme 13ft 3.5lb, pa bi mi trebala preporuka, gde uzeti i da li je nesto menjano, u smislu novi model i slicno?Sve je gore vec napisano tvoje je ili uzmi ili ne..greske NEMA u vezi tih stapova Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Jos me nesto muci-da li 3lb ili 3.5lb, neko kaze da su ovi jaci pretvrdi, kakva su tu iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan S. Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Jos me nesto muci-da li 3lb ili 3.5lb, neko kaze da su ovi jaci pretvrdi, kakva su tu iskustva?Druze,..taj ko ti kaze da su 3,5lb predvrdi,ili se sali ili je nesto drugo u pitanju. Za te pare stap je odlican,jak je,zilav,moze da potegne dobro,cak i sa vecim PVA,na ribi je dobar,radi odlicno..ali je glindza od stapa. Kada sa njim naucis da bacas precizno i daleko,..vise nikad neces imati problema sa nijednim drugim ozbiljnijim stapom. Moja preporuka je 13' 3,5lb 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts