milivoj Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 http://s24.postimg.org/6wi0feyp1/moj_tap.jpg Izvanredan štap za cenu po kojoj se prodaje .meni se ekstra poakzao za daleke izbačaje pri izvlačenju ribe i svim testovima koje sam očekivao od štapa .Interesuje me vaše mišljenje o ovom stapu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catch&Realise Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Od skoro ponosni vlasnik istih Za sada koliko sam uspeo da ih istestiram, odlican odnos cene i kvaliteta. Sve pohvale!Mene zanima samo sa kojim masinama ste uparili stap? Ja se razmisljam da na njih stavim Okuma Axeon VII 60 ili 80. Kakvo je vase misljenje.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Iskreno oni su mi , sastavni deo drugog kompleta i na njima su šimano big bait runer mašinice. .(Kod mene tako ok rade svoj posao ) Ma da ti je moja preporuka neku lakšu mašinicu da staviš .(Meni ovako najlepše leže . ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxy03 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Kupio i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Saxy kako ti se cini ? Ja sam ga video u prodavnici. Deluje stvarno korektno za te pare...debeli zid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Moj drugar ih prodao za 100e sto se niste ranije javili da ih proda skuplje!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxy03 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 (edited) Nism ih jos probao na vodi i na ribi ali bacao sam po livadici i baca se snjim vrlo lagano -precnik blanka je kod rukohvata samo 14 mm -tezina stapa je 280 grama -neverovatno tanak i lagan i lep ko lutka -na prvi pogled deluje ko varalicarac ali na zabacaju deluje mnogo snaznije nego sto izgleda .Dugo sam se neckao koj stap uzeti u tom cenovnom rangu i od svih prepipanih-da ne kazem probanih u formaxu ovaj mi je jedini lego na ruku -mozda sto je dosta slican mom drugom kompletu (cormoran uk carp eliminator).- nije ni glindzav ni mocuga -taman je kako treba stap za uzivanje.Volim tanke stapove koji imaju (trn-spigot)sastav-mnogo mi lepse izgledaju od drugih.To su prvi utisci a sad na vodi videcemo kad dodje vreme Edited February 28, 2015 by saxy03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxy03 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Moj drugar ih prodao za 100e sto se niste ranije javili da ih proda skuplje!!!!sta?? 3 kom za 100 evra ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 sta?? 3 kom za 100 evra ???Da da eto da si pre napisao!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxy03 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 (edited) Da da eto da si pre napisao!!!!Sad sam zbunjen -ako neko proda stapove koji kostaju 27000 za 12000 onda je mnogo razocaran u njih ili je lud ?jer ti bar reko zasto ih prodaje -za tako smesne pare ? jer za 100 evra moze da kupi samo neka 3 buzdovana ili drske od metle kako ih neki zovu. Edited February 28, 2015 by saxy03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Ne pricam ti o stapovima vec o tome da si mogao da ih kupis mnogo jeftinije da si napisao pre.Ok sta je tu je,kupuj gde ima,formax i budi zadovoljan.On je imao vise kompleta pa prodao taj koji mu ne treba.Ne sporim kvalitet stapova vec o prodaji tj tvojoj jeftinijoj kupovini ali kasno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankela Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 jao jao uvek kasno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coci 71 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 drugari ja ko novi koe je razlika ,,prologic C1 ili formax raptor carp 3.5 lb 13 ft koi je bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts