rogorez Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Zadnji držači za rod pod,oni gumeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 22, 2013 Author Share Posted December 22, 2013 Ok,mislis da su ti indikatori nepotrebni jer isto pecam kao i ti u krsu i samo spustam na vagu nego su mi se smucile nocu ampule pa sam hteo da stavim indikatore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nele01 Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 mislim da je ovo extra bas za one koji hoce da montiraju indikatore na camac, ja cu ih kupiti i isporobati na prolece, http://www.carpologija.com/index.php/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=319&c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 mislim da je ovo extra bas za one koji hoce da montiraju indikatore na camac, ja cu ih kupiti i isporobati na prolece, http://www.carpologija.com/index.php/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=319&cExtra su te preckice i za pecanje sa obale....pogotovo kada udari besni divljak pa hoce stap da skoci sa pistalice...odlican izum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Gardner ima super zadnje držače "G Force Head" . Možda ovo može dodatno da obezbedi štapove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogorez Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Mislim da su indikatori na tekućim vodama i teškom terenu nepotrebni.Pecao sam jedne godine sa baitrunnerima ...Kad udari u sekundi-dve ode i nekoliko metara i piši propalo...Sale što se tiče noćnog pecanja ...Ofarbati nekoliko cm vrha bojom na bazi fosfora ili nalepi neku traku na istoj bazi.Fosfor upija svetlost i dugo drži svetlost i ako se smanji samo malo obasjaš lampom...Ovi goalpostovi mi nešto nisu za čamac...udarac je 99% prema vodi ne u stranu tako da ako ga otrese može se desiti da čujemo samo BUĆ...A i uvek dajem kontru u stranu...Kad pecate sa obale štapovi uvek u pravcu mesta gde je sistem pao i 25-30 stepeni prema gore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts