Pike Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Novitet za 2014 ProLogic Illuminated EVA Marker Float Kit Distance. Cena u Nemačkoj 14€.Interesuje me da li je neko koristio nešto sličnoi i kako se pokazalo. Najpre koliko daleko se zabaci i daljina na kojoj se lepo vidi noću.Ovako u promociji izgleda super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Novitet za 2014 ProLogic Illuminated EVA Marker Float Kit Distance. Cena u Nemačkoj 14€.Interesuje me da li je neko koristio nešto sličnoi i kako se pokazalo. Najpre koliko daleko se zabaci i daljina na kojoj se lepo vidi noću.Ovako u promociji izgleda super. Imao sam priliku da vidim uzivo pomenuti marker i mislim da je pun pogodak,moj favorit od Prologicovih noviteta za narednu god. Vidi se dosta daleko i sto je takodje bitno baterije dosta dugo drze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Hvala Goranbilly. Nadam se da će stići i kod nas do proleća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Testirao sam ga malo tokom ove sezone, ali ne dovoljno. Prvi utisci su fenomenalni, videcemo kakvi ce biti nakon malo ozbiljnijeg koriscenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Pa meni ce moj drugar Misa da se usere u zivot ... zajedno smo koncipirali ovo pre nekoliko godina.... i batalili zbog drkanja sa patentima koji u americi kostaju fine pare..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Imao sam priliku da vidim uzivo pomenuti marker i mislim da je pun pogodak,moj favorit od Prologicovih noviteta za narednu god. Vidi se dosta daleko i sto je takodje bitno baterije dosta dugo drze.a koliko tacno drzi baterija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARPologija Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Pozdrav Testirali smo dosta dugo ovaj marker, sto kao marker a dosta je radio i kao svetlo za obelezavanje camca na plovnom putu Baterija traje sigurnih 5 noci. Vidljivost po noci je bas,bas velika i vise nego sto trazi bilo koja situacija u saranskom ribolovu. Koristi jednu pljosnatu bateriju, a u setu se dobijaju dve. Pravi se u dve opcije1.Margin-Deblji model namenjen kod terena sa travom tj model sa jacom izlaznom silom.http://s16.postimg.org/mlfys9k0l/exyu1.jpg 2.Long Distance - Tanji i namenjen daljim izbacajimahttp://s13.postimg.org/ta4vc2pt3/exyu2.jpg Margin(Deblji model) je skuplji 10tak posto od tankog, a cena ce za oba modela biti izmedju 13 i 15e.Ocekivano kod nas do kraja februara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 u principu to i ne mora da se koristi na stapu moze i ko bova tj.svetleca bova....jedino sto moze da bude problem koliko se ta svetlost vidi kroz vodu,tj. da li plasi ribu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan S. Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Pa moze i kao bova,nego mora da se pliva malo da se zameni baterija ako se ostaje duze,ili da se pliva da se ugasi preko dana pa nocu upli ponovo,ili tako nekako,u svakom slucaju dobra stvarcica,sigurno ce biti od koristi,uklipuju se dobro stapovi,dobar pravac prema svetlecem plovku,sigurno ce da padne preciznije nego da se baca nocu u klip na marker ili bovu koja ne svetli,..ja cu sigurno da ga probam naredne sezone Samo me zanima dali se vidi i preko 100m,naravno u normalnim vremenskim uslovima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted December 3, 2013 Author Share Posted December 3, 2013 Ako je do 100m onda je odlično, meni više i netreba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts