Srkijan Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Kakav ba advokat? O cemu ti? Ako imas problem sa tim da ti neko ukaze na to da u jednom postu pljunes na neke proizvode a potom u drugom postu odmah iza njega opravdas taj isti proizvod onda necu vise, ali cu reci da si smijesan bez daljeg ulaska u svadju ili bilo kakvu raspravu. On topic: Inace koristim Kordine predveze, N-trap Soft 20 lb, Supernatural Weed Green 25 lb, Kryston Super Mantis (njeg koristim kod daljih izbacaja jer je skin dovoljno krut ) a pored njih u torbi su jos Sufix Black Silt i K-Karpove varijacije Dyna tex (camo green) strune za predveze u raznim debljinama ali nikada nisam koristio deblji predvez od 35 lb!Sve to koristim u zavisnosti na kojoj vodi pecam i u zavisnosti od situacije na istoj.Smejsan sam smjesan....hahhaha....ne meres mi nista smjesko smjesni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Nekada dok je bilo ribe na Mandjelosu koristili smo 60lb predveze jer samo taj nije mogao amur da presece,sve nama do tad poznate je malo malo sekao ko skalperom :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Ljudi pecam jako dugo na Dunavu i sve sam probao kada ima ribe tu gde pecas sve uzima i svaki predvez ce da uzme pa makar to bio i najlon 0.80.Tako da je bespotrebna prica ovolika o predvezima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Ali nece svaki predvez izdrzati datj situaciju,razumes :-DEno koliko njih na Dunavu veze udicu najlonom kojim peca pa svako malo cujes ...ih,kolika je bilaaa :-D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Pa tu si upravu,ali mislim da jaka struna bilo kog proizvodjaca moze da posluzi i da je sve ovo krenulo od komercijala.Cele sezone sam pecao sarana u centru beograda sa obicno varalicarskom debljom strunom 30-ak metara najlona 30-ak udica i to ti je to...Pored sve opreme koje imam neznam se koliko na 3 germine i neke drljave masinice sam se napecao bogovski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanS Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 У сваком случају предвез ;-) а који зависи пре свега од дате ситуације Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanS Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 У сваком случају предвез ;-) а који зависи пре свега од дате ситуације Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ali nece svaki predvez izdrzati datj situaciju,razumes :-DEno koliko njih na Dunavu veze udicu najlonom kojim peca pa svako malo cujes ...ih,kolika je bilaaa :-D Zato sto su majstori zadnji put promenili najlone 87 godine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Da li je neko koristio Prologic Taipan? Je l' dobar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 http://www.dodaj.rs/f/2i/X0/3Iuc5Hg1/saranski-predvezi.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Po meni je samo to bitno a kakava ce struna biti mislim da je mareting,kao mekoca i druge stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nele01 Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 moj adut za dunav je mosella silver rig, nosivosti na cvoru 20 kg, predvez je cudo, pakovanje je 30 m, ali nazalost imam jos samo par metara, a nabavio mi je jedan drugar pre par godina, nelibim se i da koristim obicne varalicarske strune pp u debljinama od 20 lb, 30 lb, pa cak na nekim mestima i 65 lb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Dali je neko koristio sufix Herculine Heavy 15lb I kako vam se pokazala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogorez Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Na Dunavu uglavnom u 90 % slučajeva bez predveza ,direktno...A i kad koristim onda je to Power Pro 20 ili 30 lb...Ostane uvek od varaličarenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Na dunavu a i na drugim vodama uglavnom nikako ispod 25lb pogotovo dunav i to snacke skin rigid ili gladio link prologic . A sa obicnim strunama samo na daljinama do 50m max .pa i do 40 lb koristim zavisi od terena Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 http://www.dodaj.rs/f/2/lw/4W0ZMEAb/gallery118672964.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daka88 Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Sufix ballistic-Super braid snag leader-Ultra abrasion resistant-Extra strong-Fast sinking11.4kg 25lb 20mDa li je dobra za predvez za sarana na jezerima. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 odlicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabipro Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Pb-Products Jellywire 25lb i Fox Coretex 25lb...za mene su oba vrh.... koristio sve i svasta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daka88 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Treba mi struna za pecanje amura na popup gumeni kukuruz , bilo bi poželjno da je sa skinom, zbog mršenja, divlja voda je u pitanju sa puno trave. Ako neko ima neki predlog. Ja sam našao nekoliko al nisam siguran koja bi mi najviše odgovarala. Kryston Mantis Dark 15lb Kryston Super Mantis Green 15lb za ovu 2 nisam siguran da je sa skinom Katran Cobra 15lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 On 11/12/2022 at 2:03 AM, Daka88 said: Treba mi struna za pecanje amura na popup gumeni kukuruz , bilo bi poželjno da je sa skinom, zbog mršenja, divlja voda je u pitanju sa puno trave. Ako neko ima neki predlog. Ja sam našao nekoliko al nisam siguran koja bi mi najviše odgovarala. Kryston Mantis Dark 15lb Kryston Super Mantis Green 15lb za ovu 2 nisam siguran da je sa skinom Katran Cobra 15lb Vecina nas kad peca na gumeni kukuruz koristi fluorocarbon. Licno smatram da je efikasniji od predveza sa skinom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts