Carplider Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Mesta više nema sada samo da krenu uplate možda ih i bude :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 U slučaju da ne uspem da obezbedim klopu (teh.razlozi)tanjire,činije i escajg za sve,obezbediću nagrade za sve ekipe Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Reci mi jel uplate mogu da krenu ili da cekamo 1. mart? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 Reci mi jel uplate mogu da krenu ili da cekamo 1. mart?Obavestiću Vas preko sajta ili preko tel. od kad počinju uplate pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Zbog mnogih poziva obaveštavam ekipe koje su na spisku za prijavu da mogu da izvrše uplate od 16.02.11. jer oni imaju prioritet i mesta ih čekaju do 01.03.11.posle toga mogu se prijaviti ekipe koje nisu na spisku POZDRAV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Otvoreno za pecanje jezero ,,Mika Alas,, svi koji su se prijavili za 26.Carp Lider cup imaju pravo pecanja(trening) i popust na dozvole 10% pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Bio sam ja juče niko nije ništa imao,caki nismo te videli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Ja sam dosao kasnije posle tri i nisam pecao , bacao sam malo da me mine zelja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Ja sam dosao kasnije posle tri i nisam pecao , bacao sam malo da me mine zelja . Ako si brate bolje nego da si pecao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Ekipe koje su označene($) su potvrdile učešće tako što su izvršili uplatu u celosti.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Ako ste bili na pecanju(trening) ako Vam nije teško povremeno nas obaveštavajte unapred hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Dacu Kuletu pare sutra ili prekosutra zavisi kako budem radio,slobodno racunaj kao da smo dali a ja cu zvati kad budem bio kod Kuleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 Dacu Kuletu pare sutra ili prekosutra zavisi kako budem radio,slobodno racunaj kao da smo dali a ja cu zvati kad budem bio kod KuletaNema problema Mitre i onako treba da se čujemo :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Ako se ekipa CT Enigma ne izjasni do 22.03.automacki se smatra da je odustala od takmičenja i jedno mesto je slobodno,što znači da CT Mona popunjava njeno mesto ili druga ekipa koja je zainteresovana Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 Slobodno jedno mesto čeka se prijava ekipe CT Mona ili neke druge ko brži taj peca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 Ekipa CT NRG-Obrenovac odustala od takmičenja ostalo jedno mesto slobodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 Skup ekipa je u 14-30h u 15h je žreb koja od ekipa zakasni izvlači ono što ostane pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 Obaveštenje ekipama koje učestvuju na takmičenju da ponesu što više sakova jer je riba radila odlično i po onakvom vremenu minimum po ekipi je 15 kom pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts