Ivan S. Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Sta mislite o ovom KKarp Xtreme najlonu,zapakovan u konzervi,1000m pakovanje? Resio sam da pecam bas na njega naredne sezone u velicini 0,309mm,pa me interesuju Vasa iskustva sa ovim KKarp najlonom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Vrhunski je za sve situacije gde treba dobro potegnuti nepuca ni pri zabačaju a celu sezonu otpeca bez ijednog traga upotrebe vrhunski za tu lovu nema bolji moja preporuka ko bratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Ja sam ga koristio ove sezone i prezadovoljan sam njime.koristio sam 0,28 sa shok predvezom bez ikakvih problema.Koristicu ga i ove godine,jedino se premisljam da li da uzmem 0,30.Sve preporuke ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Silo uzimaj najlon i ne misli. Proveren sto posto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Video sam da kkarp ima i fluocarbon u pakovanjima od 1000m po pristupacnoj ceni. Da li je neko imao sa ovim monofilima iskustva, da ne otvaram novu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ja sam koristio camo ali braon varijantu i ja sam razocaran. Ali sam koristio prologic XLNT i prezadovoljan sam. A mnogo je jeftiniji a bolji mnogo. Meni je Puca ovaj karpov kao paucina a XLNT kao mayga nemoyes da pokidas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ja sam koristio camo ali braon varijantu i ja sam razocaran. Ali sam koristio prologic XLNT i prezadovoljan sam. A mnogo je jeftiniji a bolji mnogo. Meni je Puca ovaj karpov kao paucina a XLNT kao mayga nemoyes da pokidas. Ne bih se nesto slozio sa tvojom izjavom. Mnogo je jaci KKarp extreme od XLNT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ne bih se nesto slozio sa tvojom izjavom. Mnogo je jaci KKarp extreme od XLNT! Upravo tako Fox, jeste jači, ali mu je jača i cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Upravo tako Fox, jeste jači, ali mu je jača i cena.O ceni nije ni bilo reci,samo sam rekao da mnoooogo bolji od XLNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 O ceni nije ni bilo reci,samo sam rekao da mnoooogo bolji od XLNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Moj zakljucak je ako se nema para za skup stap,masinicu,pod itd. Na najlonu i udicama nemoj te gledati jeftinije jer odvojeno vreme je na neki nacin novac i cekamo nasu ribu zivota mozda??? I zbog 300-500 dinara nam ode. Kazem opet moj stav i zakljucak je ovakav . Nemora stap, masina,sator ali najlon i udica moraju biti kvalitet. Da nebi islo u raspravu ko po obicaju u zadnje vreme ja se ogradjujem ovo je moj stav i misljenje 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts