milancheshow Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Da li je neko koristio gotove mixeve Nutre ili CC moore-a namenjena izradi pop up boili i kakva su vam iskustva?Prvenstveno me interesuje trajnost tih boili i struktura... Hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Moze Solar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 moze naravno ...potpuno mi je nebitno koji je proizvodjac, nisam ni znao Solar ima pop up mix u ponudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Pravio sam ja od Solara,mislim da se zove DayGlo pop up mix,imas fluo zuti i fluo crveni,ispadne jarko roze :-Dtraje koliko hoces,isto kad kupis kutijicu s tim sto su moje boile ispadale glatke u odnosu na fabricke koje su porozne,pripremao u jedno jaje s dodatkom nekog ulja koje bude u kesi miksa,kuglice kuvao u mikrotalasnoj.......-ja se nisam proslavio s ulovima al drugar samo na to pecao :-D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 "...kuvao u mikrotalasnoj ..." - kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Otvoris vrata,ubacis unutra boile,zatvoris i ukljucis .....prosto :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 15, 2013 Author Share Posted December 15, 2013 zvuci mi poznato... pitanje da li se taj mix jos proizvodi i da li moze da se nadje...vazno mi je da ne moram i njih da rolam pre svakog pecanja......najvise me zanima kako sitniji promeri boila trpe heklicu?...i postoji li drugi nacin pripreme osim u mikrotalasnoj? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Milane probaj na pari da ih kuvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 15, 2013 Author Share Posted December 15, 2013 nemam ni mikrotalasnu ni aparat za kuvanje na pari nekako se moram snaci... hvala u svakom slucaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Ne treba ti aparat za kuvanje na pari....sigurno imas cediljku za spagete kuci.....samo sipaj vodu u dublji lonac kada prokljuca stavi cediljku na lonac tako da ne dodiruje vodu u njemu i tako ih kuvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 A ako ti to ne uspe, dodji kod mene, ja imam mikrotalasnu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinMK Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Moze i da ih varis kao normalne.. bez problema.. samo treba da ih osusishKoristio sam ccmoore, mainline polaris... ccmoore se pokazao bolji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alladin Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Ja sam na serpi stavio sito za razbijanje hrane i tako sam na pari kuvao po tri minuta, samo sam imao problrm kada sam hteo da pohranim sarana, sva su mi boila isplivala, napravio sam 5 kg pop up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinMK Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Ja sam na serpi stavio sito za razbijanje hrane i tako sam na pari kuvao po tri minuta, samo sam imao problrm kada sam hteo da pohranim sarana, sva su mi boila isplivala, napravio sam 5 kg pop up.Da ne si utnuo mix? ili si dodao soda bikarbona.. ili prasak za pecivo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 moze da se kuva standardno,nema razlike,sta ti padne na prvo pod ruku :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Video sam postupak izrade pop up boila gde je jedan naš takmičar rendao plutu u mikseve i to rolao o kom miksu je reč i aromi to neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 mozes narendati i papucu za plazu,ekstra stvar,nije takmicarski al radi :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 u bilo koji mix ako staviš 20% rendane plute dobićeš pop up boile. Tako pravim već godinama i najbolje se pokazalo. Znači skroz isti mix i ista hemija ko za obični + 20% plute 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NhzBHSlXQTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 u bilo koji mix ako staviš 20% rendane plute dobićeš pop up boile. Tako pravim već godinama i najbolje se pokazalo. Znači skroz isti mix i ista hemija ko za obični + 20% pluteNa tu foru moj drugar pravi tuti fruti pop -up i druge a ima fora i sa stirodurom da se naredna i rola Svašta nešto može da se kombinuje za pop-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipron.. Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Moi pop up (HOT Acid) 200g sodium casein200g soja isolat200g eggalbumin50g fino rendana plut100g srimp brasna30g fructosa c.To je moj mix Na tri belanca od jaja2mil tabasco0, 5 mil Hexonic Acid1-2 mil Nutra.Cajuser sorta po voljiBoja po volji Pop up shot posle 2 nedelje susenja5mil liquid betain5mil glycerin2 kapi Hexonic Acid0, 5mil cajuserO.5mil tabasco I naravno dobra dosa Luck:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Otvoris vrata,ubacis unutra boile,zatvoris i ukljucis .....prosto :-DHvala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alladin Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Martine i ja bi voleo da znam sta sam uradio, ali to ce za mene jedno vreme ostati tajn jer sam ja novi u svemu vome.Da si bio samnom na camcu da vidis izraz mog lica kada sam na spodu bacao boile a pni kao ludi izlazili na povrsini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Mozda si napravio penu dok si mutio jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinMK Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Martine i ja bi voleo da znam sta sam uradio, ali to ce za mene jedno vreme ostati tajn jer sam ja novi u svemu vome.Da si bio samnom na camcu da vidis izraz mog lica kada sam na spodu bacao boile a pni kao ludi izlazili na povrsini. a boili su bili mekani ili?? mozda kako sungjerac? tekstura?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts