Vlada7 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Druze mislim da si imo jednu grsku oko basijane..dosao si sa 3 bureta spod mixa. pa ja tolko ne potrosim za celu sezonu...Pozdrav.... :friends: :drinks: :drinks:Hvala na savetu,znam ali nismo potrošili ni jedno. Nije bitno skroz opušteno ja se malo našalio ali neko nije shvatio,moje izvinjenje. Iskreno ja više volim veću dubinu jezera sa manje mulja i više ribe. Opet napominjem to je moje mišljenje,inače pozdrav svim ljudima sa basiane jer su odlični domaćini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile..carp Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 ako je u prici basijana.. i ja vam se pridruzujem u tu pricu... ti sam nemozes ni ribu da izvadis treba ti alexa a ne jos da imas u jednoj ruci stap sa ribom a u drugoj ruci meredov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 :gym: :gym: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 ti sam nemozes ni ribu da izvadis treba ti alexa a ne jos da imas u jednoj ruci stap sa ribom a u drugoj ruci meredov izvini RAMBO nisam te prepozno... samo kad ti sve mozes...a mi deca mozemo samo da gledamo i da ucimo. a kad dodjemo u tvoje godine pocecemo da pecamo................ :fool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Dosad prijavljeni Takmicari. 1.Sokolovic Miroslav (Amater)mnoge ucio i uveo u saranski ribolov,u godinama ali bogato iskustvo. 2.Kovacevic Bojan(Amater)Mlad ambiciozan pobedio prosle godine na prvom Carp kupu Pavlovci :bow: 3.Tomic Dragan Grile(Amater)Veliko iskustvo jos sa Treseta zna sam(uz njega sam i sam poco bolje da sam nogu polomio :friends: 4.Stepanovic Nebojsa-Ceva(Amater)Mlad a iskusan poznaje vodu drzi rekord sa najvecom ribom na Basiani :bow: 5.Todorovic Mica(Amater)Odrasto na vodi iskusan 2009 ostvario zapazen rezultat na Debeljaci :friends: 6.Grozdanic Ivica Limun(Amater)Iskusan takm.vredan radilica,2010 imao dobre rezult.u timskom takmicenju. :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Rekao sam da racunas na mene ali taj termin mi neodgovara posto ima takmicenje u Hrvatskoj od 03.- 07.05.Tako da zelim srecu svim ucesnicima Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Rekao sam da racunas na mene ali taj termin mi neodgovara posto ima takmicenje u Hrvatskoj od 03.- 07.05.Tako da zelim srecu svim ucesnicimapa sta se i prijavljujes smrdo onda ovo je samo za amatere Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 i ja sam amater :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Rekao sam da racunas na mene ali taj termin mi neodgovara posto ima takmicenje u Hrvatskoj od 03.- 07.05.Tako da zelim srecu svim ucesnicimabas steta i ja sam hteo da se prijavim.ali nisam tu...tako da zelim svim da se dobro napecaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 pa sta se i prijavljujes smrdo onda ovo je samo za amatereNije se on prijavljivo,mozda je imo nameru al kad je vido sve Amateri nije naso sebe tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 ima i toga,medjutim idem na pozivni kup u Hrvatsku.nema kotizacije,obezbedjena klopa za svo vreme takmicenja,turisticki obolasci i imaju neki bezvezni nagradni fond od 3000 evropskih novcanica.A Darko na istom kupu prtstavlja Slovacku :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 ima i toga,medjutim idem na pozivni kup u Hrvatsku.nema kotizacije,obezbedjena klopa za svo vreme takmicenja,turisticki obolasci i imaju neki bezvezni nagradni fond od 3000 evropskih novcanica.A Darko na istom kupu prtstavlja Slovacku :devil: El to na onaj kup shto smo pozvani Ja i Deki proshle godine pa ne odosmo na volsheban nachin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 ima i toga,medjutim idem na pozivni kup u Hrvatsku.nema kotizacije,obezbedjena klopa za svo vreme takmicenja,turisticki obolasci i imaju neki bezvezni nagradni fond od 3000 evropskih novcanica.A Darko na istom kupu prtstavlja Slovacku :devil:Pstt. ne odaj tajne da idemo po takmicenjima van Srbije. pomislice da smo neki PRO.. :crazy: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Zoki pisi Aleksa Vulic..poz :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 to je bilo isto kao da vas ja zovem da pecate kup sto organizuje Zoran a nemam nikave veze sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 Zoki pisi Aleksa Vulic..poz :drinks: Opasan si Aleksa,ceko si da vidis oce pecati Prda i sad kad ga nema prijavljujes se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 Dosad prijavljeni Takmicari. 1.Sokolovic Miroslav Mnoge ucio i uveo u saranski ribolov,u godinama ali bogato iskustvo. 2.Kovacevic Bojan Mlad ambiciozan pobedio prosle godine na prvom Carp kupu Pavlovci :bow: 3.Tomic Dragan Grile Veliko iskustvo jos sa Treseta zna sam(uz njega sam i sam poco bolje da sam nogu polomio :friends: 4.Stepanovic Nebojsa-Ceva Mlad a iskusan poznaje vodu drzi rekord sa najvecom ribom na Basiani :drinks: 5.Todorovic Mica Odrasto na vodi iskusan 2009 ostvario zapazen rezultat na Debeljaci :friends: 6.Grozdanic Ivica Limun Iskusan takm.vredan radilica,2010 imao dobre rezult.u timskom takmicenju. :goodjob: 7.Vulic Aleksa Ubedljivo najmladji takm.prosle godine imao odlicne rezultate poznaje vodu kao da se rodio na njoj. :goodjob:8.Milenkovic Dragan Iskusan takmicar u godinama imao odlic.rezult.na Debeljaci jos 2008 dolazi iz Panceva :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Opasan si Aleksa,ceko si da vidis oce pecati Prda i sad kad ga nema prijavljujes se. nije tacno,ja se prijavljujem da vidim koliko znam,ko god da peca.. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Salim se Aleksa naravno upravu si treba se oprobati,bice ti to jedno veliko iskustvo videces da nije naivno nimalo.To ja malo bockam ove Profi da izadju na crtu Amaterima da se spuste na zemlju i vede da ima puno ljudi koji znaju pecati. :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 aha gricko je bas amater,to si se prijavio kao amater da zavaras protivnike :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 tako je zoki..prdo steta sto nece moci da koristi njegov brodic Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 samo se ti opusti pa veruj da nemoze pecati bez brodica Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 aaaaaaaaaaa pa ako ne moze brodic onda necu ucestvovati :notfair: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 zoki bolje da si ovaj skup nazvao AMATERSKI KUP RUME I OKOLINE. zar nema niko ko se naziva PROFI da dodje pa da nas nauci nesto. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Ja se prijavljujem kao "PROFI" . Verovatno najmanje znam od svih prijavljenih,ali pored mog imena neka pise profi Zoki,zovem te sledece nedelje kada dodjem sa zimovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts