Srkijan Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Drugari, mala pomoć prilikom kupovine....Koji Vam se čine bolji i zašto?https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1387791843__foxeuro.jpghttps://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1387791862__foxmk2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 naravno llluminated Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Pa Joco oba modela su iluminated(sa prikljuckom za svetlo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Ja koristim euro swingere. Mislim da se ne razlikuju ni po čemu, osim po načinu kačenja za najlon i po ulazu u signalizator. Više mi se svidja kačenje na euro swingerima, na mk2 ima ona plastika sa metalnim delom preko, koju nikako ne možeš da nakačiš jednom rukom, a meni to u nekim situacijama ume veoma da znači... vecini je to verovatno nebitno i deluje kao glupost, ali meni nije... da, mislim da mk2 nema prorez za izotop, mada nisam siguran. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Da, razlika je u nacinu kacenja...kod mk2 je to reseno polugicom koja "zakljucava" najlon, dok je euro opremljen iskosenim zicicama. Zasto je mk2 skuplji onda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Ja koristim euro swingere. Mislim da se ne razlikuju ni po čemu, osim po načinu kačenja za najlon i po ulazu u signalizator. Više mi se svidja kačenje na euro swingerima, na mk2 ima ona plastika sa metalnim delom preko, koju nikako ne možeš da nakačiš jednom rukom, a meni to u nekim situacijama ume veoma da znači... vecini je to verovatno nebitno i deluje kao glupost, ali meni nije... da, mislim da mk2 nema prorez za izotop, mada nisam siguran.ima za izitop mesto nevidi se poklopcic je sa donje strane nije kao stari da se vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Da, razlika je u nacinu kacenja...kod mk2 je to reseno polugicom koja "zakljucava" najlon, dok je euro opremljen iskosenim zicicama. Zasto je mk2 skuplji onda?zato sto je mk2 zadnji model kojije izasao od foxa , to jest novi model.i ima jako lepu zavrsnu obrado mnigo lepse od eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Ja bih pre izabrao euro, samo zbog nacina kacenja najlona... Stvar navike, predpostavljam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Nisam pametan....dvoumim se koji uzeti....A ovaj snimak demanti=uje tvrnju da je za namestanje najlona u mk2 swinger potrebna i druga ruka: 2:10min Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Mk2 bi ja uzeo zbog kopce jer sam naviko na nju i u mraku bez svetla postavim bez problema. Inace svetle i rade perfektno i jedan i drugi ali ja pecam u 99% na hengere. I nevolim svetlece jer mi nista neznaci a vuku baterije pa zato imam mk2 obicne 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bait Service Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Ja bih se odlucio za ove, ali sam definitivno pristalica hengera. http://www.mur-tackle-shop.de/en/Fox-Black-Label-MK3-Swinger-Set_3622.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Ne slazu mi se ti crni sa semafor fox pistalicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Ja bih se odlucio za ove, ali sam definitivno pristalica hengera. http://www.mur-tackle-shop.de/en/Fox-Black-Label-MK3-Swinger-Set_3622.html Nikad nisi imao ukusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Da, MK2 su skuplji jer su noviji model, jedina prava razlika jemu kacenju najlona i naravno ceni - Euro sada mogu da se nadju za oko 30 E. Posto imam euro, izabrao bih MK2 samo za promrnu. Sve ukupno, koji god da uzmes neces pogresiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Mislim da cu se ipak odluciti za Mk2. Hvala kolegama na pomoci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Nikad nisi imao ukusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts