soraNS Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Dvoumim se izmedju ove dve masine, pa bih hteo da cujem vase misljenje.. Bistro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Hahahaha,Energotim njesra da nema dalje :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Od te dve naravno spro. Mada da se pitam nebi ni jednu ni drugu nego sacekaj nesto polovno mozda ispadne neka simano ili daiwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Spro super long cast mi na oko deluje kao sasvim korektna masinica za te novce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Probano nekad davno i deluje i samo deluje dok je nova inace pocne da se ljuska farba relativno brzo i meni se desio peh pre 7-8 god da otkaze kad je najvise treba.zato sam i napisao da bi zaobiso obe i uzeo bi neke bas stare pouzdane . Nije sve u estetici i da je novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Ganicu koja to polovna shimano masinica moze da se uzme za 5000 din a da ima long cast spulnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Dvoumim se izmedju ove dve masine, pa bih hteo da cujem vase misljenje.. Bistro!za te novce kupis nove okume i ne brines se posle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Ganicu koja to polovna shimano masinica moze da se uzme za 5000 din a da ima long cast spulnu?ja mislim da decko za nove spro i energotim pita . A spro nova komad je oko 8000-9000 din. Pa mu to dodje preko 200e . I za te pare ima masine a ako vec daje recimo 150 e u svakom slucaju ima i za 150 da se nadju masine koje nemoraju da budu lc a bolje slazu najlon i dalje ce izbaciti iako nije long cast i nece zatajiti i duze ce trajati ali nije lc. Jer iako je lc a neslaze najlon kako treba letece krace sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Ako se dvoumis izmedju ove dve onda Spro, Energoteam Long Cast ima drug, koristio sam ih i i bas su lose! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 ja mislim da decko za nove spro i energotim pita . A spro nova komad je oko 8000-9000 din. Pa mu to dodje preko 200e . I za te pare ima masine a ako vec daje recimo 150 e u svakom slucaju ima i za 150 da se nadju masine koje nemoraju da budu lc a bolje slazu najlon i dalje ce izbaciti iako nije long cast i nece zatajiti i duze ce trajati ali nije lc. Jer iako je lc a neslaze najlon kako treba letece krace sigurno.Ja sam video nove spro long cast za 5000din i kusur...mislim da nisi dobro informisan oko cena...ne znam gde si ti video da su 8,9000??? Zato sam te i pitao gde ima polovan shimano za 5 soma.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Permutacija u vezi cene incognito je 9000 i nesto a super long cast je jos gora od incognito i ona je7100din sad sam proverio i to mu je skoro 200 e a za te pare ima dista boljih masina naravno polovnih. A ko sto boza kaze okume isto ima a ja bi pre polovne babunke ili ima simano str,st itd. Jedino sto nisu lc mada pre bi njih uzeo nive str nego ove dve za koje je pitao a od spro i energo reko sam spro svakako i da nekvarim temu moj odgovor je spro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Ove Spro su dobre masine,ja sam ih drljikao 2 godine prodao drugaru koji peca s njima i ne misli da menja,do nedavno su bile 5500rsd,vrede svaki dinar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 ame="Srkijan" post="89639" timestamp="1388071178"][/quotePa pogledaj cene koje su u linku....sta se pravis lud sada....Ko da ja pametujem? Samo sam rekao kako mi deluje Spro posto sam je drndao malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Kolega Ganic cini mi se da misli na onaj stari Spro LCS 460 a ne ovaj novi.Stari Spro LCS 460http://www.bistro-nis.rs/723-1813-large/spro-super-lcs-555.jpgNovi Spro LCS 460http://www.tamaj.pl/3340-5951-large/spro-kolowrotek-super-long-cast-pro-4000.jpgNovi je napravljen u verziji bez baitrunnera a stari ga ima.Ponekad se covjeku ovdje ucini da neki ovdje daju savjete o nekom priboru bez da su ga i vidjeli uopste!Kad vec pisem ovo da napisem i svoje misljenje vezano za Spro vs Energoteam.Uz duzno postovanje ali otkad Energoteam pravi saranske masinice i otkad je u svoj toj prici u odnosu na Spro?Mislim da dalje ne treba.Spro je u svakoj daljoj prici masina koju bi svakako uzeo prije masine tog nekog Energoteama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Za pecanje neznam ali za spod je meni vrhunska energo team lc 9000 tri godine joj dušu vadim i želim da je šmarlaišem ali se neda ima trinaes ležaja konusnu špunu od kompozita i dve metalne špulne nikada nije zatajila a bacam veliki spomb sa nom i nezalim je pri motanju uopšte i traje samo redovno podmazivanje mašina liči jako na daiwu baisier nema bait runer .Spro u životu nebi više kupio Puko bait na takmičenju pa sam amura ručno izvlačio da bi ga spasli Od zemlju sam udario tri spro mašinice sa baitom .Ovo imam koristim i koristicu http://webaruhaz.horgaszparadicsom.com/image/cache/data/orsok/e.t.longcast-500x500.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 za te novce kupis nove okume i ne brines se posle... Ili Tice, i opet ne brines...Bilo sta, samo ne ove o kojima trenutno razmislja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Pitanje je bilo mašinice bez baitrunnera - Onda bi pre uzeo Spro.Koristim Spro spod koji je sličan i radi bez greške već nekoliko godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokan Stojan Kusic Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Kristim vec duze vreme spro long cast 460 i masinica je odlicna odnosno kolko para tolko i muzike ali mene nikad ova pomenuta masinica nije izdala na pecanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 spro definitivno,koristim za spod vise godina i radi bez greske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racha Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Energoteam neznam, al im'o sam oba SPRO-a. Ovaj bez bait runnera nije loš, samo brat Garic je upravu-kad su mi prvi put pokisli, sa jednog otpala farba sa zadnje strane-oljuštila se ko .... A ovaj sa bait runnerom i-juu! Nisam uspeo ni da ih prodam, nego sam ih menjao za neke tegle pekmeza..Meni je zet kupio početkom godine 3 komada ovog bez bait runnera u Madjarskoj za 100 e sva tri....Peco malo sa feeder štapovima i prodo ih zab 10,000.00 dinara.Neću više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Bistro dali je moguce da su tako lose ove masinice Spro LCS 460 sa baitrunnerom ja sam hteo da ih kupim pa sad vidim razlicita misljenja pa se dvoumim izmedju Endura Carp 80 i Spro LCS 460 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Imam je otkad se pojavila. Sve radi kao sat jedina zamerka mi je zvuk koji proizvodi kada špulna proklizava (dril) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Rade mislis na Spro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Da, Spro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ako pricate od spro lcs sa batrunerom meni nije krcala cak i tise radi od daiwe pa mi zbog toga i nije smetalo ali sam imao defekt ipravo kad mi je riba bila na stapu otkazao mi je bait pa nije htela da mota tako da sam ribu izvuko na rukama pa je masina kasnije popravljena i ubrzo sve to prodato. Inace imam par ljudi koje znam da ih koriste ali njihovo koriscenje tri puta u godini po 5 dana nije isto sto i mojih dana na vodi godisnje. Ta je razlika kad se bira masina 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts