damirb Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 koji rucni pistolj da kupim za boile ili ako ima neko da prodaje neka mi se javi na pp ovo sto prodaju na kupujem prodajem nije ni za onu stvar isreras kilu dve miksa i proklizi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Nadji pistolj za lepljenje sofersajbni,zavisi koliko si voljan platiti,najbolji je Virtov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 nadji neku staru cev,najbolje stublinu i nek ti napravi strugar na kompresor i zavrsis stvar dok si ziv, Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Pastamatic i resi probleme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 covek pita za rucni pistolj a uzgred,to je djoka za profi pistolj za lepak,cisto da se zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Kakav je to "profi" pištolj za lepak? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Stvarno,koji je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Pa sta mislite od koga su sarandzije preuzele tu alatku,u autoindustriji se ti pistolji koriste pitaj Boga odkad,imas rucni a i pneumatski,ja lepim soferke 20 godina s jednim Kad guras testo s takvim pistoljem ide kao pavlaka,mislim na potrebnu silu a pneumatski je posebna prica,nema odvrcana,prebacivanja,guranja.....a kosta isto kao ovi sto kojeko pravi i prodaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Jel on ima neki prenos pa lakse ide ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Ja sam imao jedan takav "profi" što odgovara Limarevom opisu. Cena mu je bila oko 50 evra pre par godina. Čini mi se kod Ilije u Carp Trade-u. Sama drška i mehanizam je odlivak (duraluminijum) ako se ne varam. Potisna šipka i ona poluga su od čelika. Šipka je imala ležaj-biksnu na kojoj je bila nacrtana kapljica ulja (podmazivanje) Poredio sam ga sa ovim iz farbara i prodavnica alata vide se razlike u kvalitetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Siguno da ima razlike,prvo u samoj ceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Dati taj novac za rucni a ne za pneumatski pistolj,nepije vodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Profi pistolj se prodaje u specijalizovanim radnjama alata,to sto prodaju brendiran pistolj tipa Gardner ne znaci da je pravi,taj i onaj sa buvljaka od 1200 dinara je isti andrak samo na skupljem pise Gardner....covek pitao za kvalitetniji rucni pistolj :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Moj pistolj nije profi, vec obican, no name (ali bukvalno - pise samo made in england) ali mu to ne smeta jer je za prethodnih 7 godina isterao ne znam ni sam koliko boila. Slican je onima koji su se prodavali u Carp Shopu, ali je mislim bolje uradjen. U pravu si, ovo sto se najvise nudi nije ni za sta, a ove bolje ne znam bas gde mozes naci.Ja sam svoj kupio u madjarskoj 2007 i nigde ih vise nisam video. Mislim ipak da je pastamatic najbolja opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Ti gradjevinski za oko 1200 su jako losi za ovu namenu ja pokvario bar pet i svi su uradili oko 5kg mixa u proseku. Sve zavisi ko koliko planira da radi takav i alat treba da kupi, ako godisnje 5kg mixa onda i nije losa opcija u svakom drugom slucaju cisto gubljenje para! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duško58 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Ti gradjevinski za oko 1200 su jako losi za ovu namenu ja pokvario bar pet Pa Ti bi i nakovanj pokvario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Hahaha ma jok cini ti se! Ovaj sto sad koristim prohromski pneumacki nemoz pokvariti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duško58 Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Hahaha ma jok cini ti se! Ovaj sto sad koristim prohromski pneumacki nemoz pokvariti. 'Ajd da vidimo i to cudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 I dokraja koji pištolj ručni preporučujete iskusnije kolege ili da preradim mašinu za meso i da me neboli glava ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Preradi masinu naj jeftinija,neunistiva bolja od svakog rucnog pistolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Preradi masinu naj jeftinija,neunistiva bolja od svakog rucnog pistolja.Hvala dzord tako sam i planirao kad preradim pokacicu slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallas89 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Hvala dzord tako sam i planirao kad preradim pokacicu slike Da li si preradio mašinu?Planiram i ja da je preradim, pa bi mi slike dosta značile jer ne znam tačno koji su mi elementi sve potrebni. Unapred hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada 1978 Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Poštovane kolege, veliki pozdrav i hteo sam nekoga od Vas da zamolim ako može da mi pokaže(pošto sam se namenjao na desetine pištolja za boile) na koji način da preradim mašinu za mlevenje mesa za kobasice za testo. Prečnik mog rolera tj. boile koje pravim su 20-ice. Pozdrav ,hvala unapred i bistro na vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 ne prerađuješ ništa, umesto rešetke samo stavljaš levak za kobasicu imaš levak za 70 dinara (beli) i za 150 dinara (crveni) koji je kvalitetniji http://i65.tinypic.com/2s9b244.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Ne može levak sam da zatvori prečnik mašine. Mora se iseċi okrugli komad lima ili nekog drugog materijala da zatvori rupu u prečniku rešetke i kroz njega u sredunu rupa u prečniku nastavka za miks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts