cipron.. Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 pripreme polako krecu za novu zesonu...jedino mi treba Masina za parenje boilia.posto sam moju staru prodao treba mi Nova.ima li negde po exyu za dobru cenu????poz cipron 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Svaka cast kolega ovo odlicno izgleda,samo da nije mnogo za licne potrebe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Skromno nema sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipron.. Posted December 29, 2013 Author Share Posted December 29, 2013 Jbg za prvo cu da napravim 120kg boilie.nije majstore puno ima drustvo i bice tu dosta rolanje a inace obozavam tehniku:)A sto da se mucim kad radi automatika:) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 pripreme polako krecu za novu zesonu...jedino mi treba Masina za parenje boilia.posto sam moju staru prodao treba mi Nova.ima li negde po exyu za dobru cenu????poz cipron Pa ovo je mini fabrika , svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipron.. Posted December 29, 2013 Author Share Posted December 29, 2013 Hvala.ja i moj kolega smo se potrudili da bude funktionalno.Mlin za kafu smo isto organizovali da pravimo malo nasih brasna od tigernut i birdfood itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Sve pohvale I neka te u zdravlju služi mini fabrika i da se u njoj samo parave bole koje ce samo kapitalce doneti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Odlican komplet!Svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Moze li negde da se vidi kako ova " kuhinja " radi ? Mislim : postoji li objavljen video snimak ove ili slicne linije ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Wow savrsenstvo svaka cas svidja mi se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipron.. Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Tu masinu smo ja i drugar sami napravili.stavicu video kad pravimo opet boilie.da se vidi kako radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 ...smorim se kad pogledam moju "kuhinju" posle ove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 a ja mislio da je moj pistolj najbolji,hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 a ja mislio da je moj pistolj najbolji,hahahaa ja mislio da ce mesto ovog pistolja biti pastamatik .hihihihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipron.. Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 puni se kuhinja;) mislim da ce biti dosta za 2014te.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipron.. Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 (edited) Opaaa tvoja kuhinja je dobra napunjena.Ali ja ipak samo uzimam za jednu godinu hemiju.A i mislim da je bolje to sve cuvati u frizideru ako je boca vec nacetaTako da gledam uvek da se sve potrisi za jednu godinu.. Edited December 31, 2013 by cipron.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Au milanče brate svaka čast Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Opaaa tvoja kuhinja je dobra napunjena.Ali ja ipak samo uzimam za jednu godinu hemiju.A i mislim da je bolje to sve cuvati u frizideru ako je boca vec nacetaTako da gledam uvek da se sve potrisi za jednu godinu.. pola sam rasprodao, sveo sam na minimum ne znam gde i kako nabavljas "hemiju" ali ja vecinu nisam kupio iz frizidera pa ih (vecinu) ne cuvam u frizideru... prakticno su sve otvorene vec u prodavnici, jer nisu hermeticki zatvorene... mnoge dobre stvari "nestanu" sa trzista, pa ne bih da rizikujem cekajuci sledecu sezonu... da sam pre dve sezone cekao ovu da kupim vision plum shellfish sigurno ga ne bih docekao... ovako sad imam jos tri bocice Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 pola sam rasprodao, sveo sam na minimum ne znam gde i kako nabavljas "hemiju" ali ja vecinu nisam kupio iz frizidera pa ih (vecinu) ne cuvam u frizideru... prakticno su sve otvorene vec u prodavnici, jer nisu hermeticki zatvorene... mnoge dobre stvari "nestanu" sa trzista, pa ne bih da rizikujem cekajuci sledecu sezonu... da sam pre dve sezone cekao ovu da kupim vision plum shellfish sigurno ga ne bih docekao... ovako sad imam jos tri bocice Pametno Milanče nego imali gde sada za kupit vision pulm shellfish i po kojoj ceni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipron.. Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 (edited) I ja ne kupujem sve iz frizidera mada carpcenter.at ima i u frizideru hemiju.Bill cottom mi je to isto pre dve godine na sajem carp austria ptvrdeo da hemiju brasna extrakti itd je bolje cuvati ispo 10stepeni i da se produzi rok trajanje.a narucitno stvari sto se cesto otvaraju i zatvaraju.Sa tim sto nestaju prodikti to si upravu ali to je uvek bilo sta ces da rados posle tih 3 boce.???Plum shellfish je dobar od essentailbaits Edited December 31, 2013 by cipron.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Pametno Milanče nego imali gde sada za kupit vision pulm shellfish i po kojoj ceni? ima kod mene... 50e bocica Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 ima kod mene... 50e bocica Moze neki popust? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Moze neki popust? pa nisam ja formax ...al moze drugarski novogodisnjih 2% popusta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 pa nisam ja formax ...al moze drugarski novogodisnjih 2% popusta E bas si drug,hvala ti do neba! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts