davidgrujic Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 jel neko probao ovu kobru,meni se svidela izvedba sa ovakvim punjenjem,e sad tezina cobre i ostalo, ako je neko koristi ili drzao nek pise,dvoumim se izmedju nje i kordine eazy stick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Pozdrav Davide Ja sam posedovao onu zutu original od cobre top bananu koja je isto tako izledala kao ova Nash Cobra Quick Stick.Bolju cobru od top Banane nikad nisam imao niti cu imati a ja budala pozajmio jednom kolegi za jednu noc a on mije drugi dan vraca u parcadima,,covek u pijanom stanju nagazio na nju.Djaba ti i pare i sve ostalo kad je vise nije bilo nigde za kupiti sve dok nije ova Nash Cobra Quick Stick izasla u prodaju ja sav radostan narucio ona dosla i cim sam je u ruke uzeo znao sam dase sa tom kobrom necu sprijateljiti.Mnogo je teska jer je pravljena od debljeg materijala i ta plastika sa rupom gde se brze stavlja boila je kobru jos vise otezila tako da bih ti preporucio kordin eazy stick.Nash Cobra Quick Stick sam poklonio omladincima jer od te cobre mozes samo upalu zglobova navuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 otto hvala na post-u ,ti mislis na extreme varijantu koja je kao sto si rekao kopija banane,ja sam mislio uzeti distance varijatnu koja je manja pa samim tim i laksa,a plastika za punjenje nesumljivo podize tezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts