smrki Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Resila zena da sredi ostavu di mi stoji pribor, pre jedno mesec dana I naravno nema mesta za moj pribor, te ovo te ono, sta si to tu stavio ovo smrdi ovo ti se prosuo ubudjalo, kud je poslusa, odneso u podrum I na moju veliku radost I veselje sad sam go ko pistolj, nemam ni heklicu, ode komplet oprema, Tja da se zalim odve ili po fejsu, nema mi pomoci zasuko sam rukave I nalete na srbe koji su davno u poslu na zaradama preko neta, da se ne falim imam vec 10$ isplate I jos u rezervi 30$ malo po malo pa ce se nakupiti, dakle ako ste zaludni, javite se na mail.500cuda@gmail.com , dajem upustva , I sve redno, nije prevara jer saradjujem sa srbima, nema stranaca. menadzer mi je zena, Iz BG, nemojte odma da navalite jer putujem sutra u Dubai , resila cerka da nas casti pa necu biti ty do Srpske nove, duga je Zima da ne veslate po forumima, bolje malo nesto I zaraditi. imam I link, za besplatne akcije, ne mogu ode da ga zalepim, nego udjite u moj profil na FB,Slavenko.Drljaca, sad je pola 2 a ja ne mogu da spavam zbog pribora a ustajem u 6 , koliko mi je znacio, znate I sami,ispod ima I moj potpis, nije ni to lose, BLOG, pozzz, I cujemo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 PPC kukas za pribor a letis za Dubai?! Stvarno si Potpuno-Poseban-Član naseg foruma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 Leteo, sa sten baj kartama. putovao tamo24 sata, a nazad, ladno, bez problema, sa istim, stigo sam, slike naknadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts