nikolaknez Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Ovo bi bila tema gde bi podelili iskustva koja smo imali prilikom prodaje pribora.Tipa da li bi menjao rod pod za mikrotalasnu ili nebi ja to da kupim tj nemam love ali imam kredita na telefonu pa te smaram. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Meni je tip na Kupujem-prodajem u zamenu za stap nudio cipovanu zenku Dogo Argentino staru tri godine (!?). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Robna razmena je uvek bila dobra.Cak i u vreme ,neznam strucno kako se zove to doba."doba robne razmene" ti meni teglu meda ,ja tebi naostrim dve sekire...Ne vidim nista lose u tome. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 ako stoji cena onda to nije robna razmena......dam ti teglu meda i dve ostre sekire za tvoju double roler masinu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Ja ne znam zasto meni nikad niko nije poslao neku glupu poruku ili ponudu tipa"jel te zanima mozda komsinica ili prijateljica 18-22 godine prijatne spoljasnosti i vedrog duha u zamenu za nov trakker jambo jastuk.... " 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Pa da nije jastuk u pitanju mozda bi ti i poslao neko takvu ponudu :-D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 ako stoji cena onda to nije robna razmena......dam ti teglu meda i dve ostre sekire za tvoju double roler masinu das mi 500 kg meda za moju double masinu:-)).Koliko je to pcela da se naradi,bogte..:-)Ali ako mi neko da zenu ili cerku od osamnaest ja prihvatam i to mu dam dobar recept za bouilu:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 jbt kilo meda placas 1e pa to nema ni nigde... ok, imam 50kg i ostatak ti platim u novogodisnjim i bozicnim razglednicama... jel to ok? ...daj mobilni imam svasta da ti ponudim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 jbt kilo meda placas 1e pa to nema ni nigde... ok, imam 50kg i ostatak ti platim u novogodisnjim i bozicnim razglednicama... jel to ok? ...daj mobilni imam svasta da ti ponudim pozajmicu ti ja 26 dzakova piljevine za piluce pa mi vrati kad budes imao pet ambalaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 jbt kilo meda placas 1e pa to nema ni nigde... ok, imam 50kg i ostatak ti platim u novogodisnjim i bozicnim razglednicama... jel to ok? ...daj mobilni imam svasta da ti ponudim jbt kilo meda placas 1e pa to nema ni nigde... ok, imam 50kg i ostatak ti platim u novogodisnjim i bozicnim razglednicama... jel to ok? ...daj mobilni imam svasta da ti ponudim Ne placam jer je to robna razmena,nema para,a ti ko da si kupio cvece sa kojih pcele uzimaju polen...Jos mi i mobilni trazis...PA gde ce ti dusa:-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts