Strika Muja Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Samo da pozdravim kvorum i kvorumaše. Iako prvenstveno varaličar, imao sam par iskustava u šaranolovu i amurolovu. Najviše mi se svidjaju udobne šaranske stolice i prateća oprema i organizacija života kad cijelo naselje napravite kraj vode. Amurolov mi je mrak pecanje i mojoj sreći nema kraja kad mi amur legne na kukuruz. Omiljena bojla mi je Sneško Belić, a u priboru se još tražim. Osim par šarana ulovljenih u revirima imam i nekoliko dunavskih koji su uzeli varalicu, nadam se da se i to broji. Za sada nemam pribor za lov šarana i amura ali mi se odlično pokazao Sportex Turbo Sea Spin 80-150 na 3 m (imao sam i na 3,3m svojevremeno) i Stela 5000 sw , a evo imam i Daiwu Turnament Baisiair 45 qd, ali vjerovatno ću da je proslijedim jer mi je sumanuto da držim tako vrijednu stvar a malo da pecam sa njom.Svakako, nadam se da ćemo se družiti i da ću nešto naučiti na ovom forumu i možda i sa nekim od iskusnijih kolega otići na vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 pozdrav legendo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ne prosledjuj basianerku nego kupi jos dvije i nabavi neke besne stapove....Priznaj da ti se smucilo da mlatis lakat po Dunavu? Stigle godine....valja se malo odmoriti u saranskoj stolici... Ajde upadaj i uzivaj u carima saranluka i saranskih magova.Veliki pozdrav drug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Dobro dosaooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ma jel to veliki Mujica resio da udje u vode saranskog ribolova ili si cisto informativno sa nama...salim se dobro ti nama dosao Mujice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Dobro dosao i velike sarane hvatao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Verujem da si se zbog osiromasenog ribljeg fonda odlučio da budeš i sarandzija.Ja ti savetujem da ne ostavljaš varalicu i ne donosiš ishitrene odluke mozda će Vučić da poribi dunav i zabrani krivolov,a mozda sigurno i neće.Posto pratim tvoje tekstove da li je na pomolu neka moćna boila sa šljokicama ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nele01 Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Dobro dosao strika mujo, e sad ce smudjevi i somovi da slave, a sarani crno vam se pise ako strika muja ozbiljno udje u saranlov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bataMareBG Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 pozdrav komsija dobrodosao..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strika Muja Posted January 16, 2014 Author Share Posted January 16, 2014 Ne prosledjuj basianerku nego kupi jos dvije i nabavi neke besne stapove....Priznaj da ti se smucilo da mlatis lakat po Dunavu? Stigle godine....valja se malo odmoriti u saranskoj stolici... Ajde upadaj i uzivaj u carima saranluka i saranskih magova. Veliki pozdrav drug!hahaha, hvala na savjetu ali ipak bih zalivadio ovu mašinu nekome ko ima tri pa da ima u rezervi, ili ima dvije pa eto mu i treća. Hvala svima na dobrodošlici, samo da se razumijemo ja ne odustajem od varaličarenja i slično samo širim iskustva i učim nove stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 pozdrav i dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Dobro dosao uzivaj . BISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 E pa dobro doshao Mujice. Bilo je i vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 dobrodosao mujo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Samo da pozdravim kvorum i kvorumaše. Iako prvenstveno varaličar, imao sam par iskustava u šaranolovu i amurolovu. Najviše mi se svidjaju udobne šaranske stolice i prateća oprema i organizacija života kad cijelo naselje napravite kraj vode. Amurolov mi je mrak pecanje i mojoj sreći nema kraja kad mi amur legne na kukuruz. Omiljena bojla mi je Sneško Belić, a u priboru se još tražim. Osim par šarana ulovljenih u revirima imam i nekoliko dunavskih koji su uzeli varalicu, nadam se da se i to broji. Za sada nemam pribor za lov šarana i amura ali mi se odlično pokazao Sportex Turbo Sea Spin 80-150 na 3 m (imao sam i na 3,3m svojevremeno) i Stela 5000 sw , a evo imam i Daiwu Turnament Baisiair 45 qd, ali vjerovatno ću da je proslijedim jer mi je sumanuto da držim tako vrijednu stvar a malo da pecam sa njom.Svakako, nadam se da ćemo se družiti i da ću nešto naučiti na ovom forumu i možda i sa nekim od iskusnijih kolega otići na vodu. dobro dosao saranasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts