NIKOLIC Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 KAKVI SU UTISCI O OVIM STAPOVIMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Ja imam fox XTS 13" 3,50 lb testirao i sam ih i više sam nego zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOLIC Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 KAKVI SU UTISCI O OVIM STAPOVIMAZA KOJE DALJINE I GRAMAZE OLOVA SU DOBRI Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Iskreno ja sam bacao 90 gram olovice i prebacivao jegričku bez velikog potezanaja to je nekih 125 metra . Najlon koji sam koristio je sufix tritanijum 0,30 i šok od trabuko carp 0,35 mm i bogami lepo bacaju prva karika je 50 mm Nisam baš stručan da ti objasnim i ja ih sveže imam ali za moje potrebe su ekstra .Bolji su od svih koje sm imao do sada anisam imao nek bolje marke jer meni je ovo vrh sto sam sebi priuštio .(nema dalje ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOLIC Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 KORISTIO SAM C2 PROLOGIC DO SADA,SUPER SU ALI SADA SAM NARUCIO FOX,MADA MI SE I NASH ENTITY SVIDJAJU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Ja imam xt vec dve tri sezone.12 , 3.5 l.Imao sam veoma krupne ribe na zivim vodama.Stapovi su se vrhunski poneli i dokazali.U toj srednjoj klasi,nijedan stap ovde kod nas sto se kupuje , nemoze da mu pridje.Xt i xts je isti blank,vrlo su male razlike.Nemoj da se dvoumis.Ja imam dve garniture,3.5 i 2.75. Prezadovoljan sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kale Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Ja imam xt vec dve tri sezone.12 , 3.5 l.Imao sam veoma krupne ribe na zivim vodama.Stapovi su se vrhunski poneli i dokazali.U toj srednjoj klasi,nijedan stap ovde kod nas sto se kupuje , nemoze da mu pridje.Xt i xts je isti blank,vrlo su male razlike.Nemoj da se dvoumis.Ja imam dve garniture,3.5 i 2.75. Prezadovoljan sam.te od 2.75 lb. ću ja da kupim kada budeš prodavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOLIC Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 KUPLJENI 3 KOM FOX RANGER XTS 13 3.5LB,STASNI STAPOVI BACACKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts