andrija Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 od tolikih dedinih recepata ti spremas qqruz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Kukuruz stari.....dobro skuvan na udici sa nekom praskastom umakaljkom i podizacem......omiljeni mamac koji me nije izdao u najtezim situacijama kada sam mislio da nema nista zivo u jezeru..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Zanima me da li puru..zganjce palinta itd. Ja bi je pravio i kao sto jane kaze od nje pravio male bolle zanima me sta i kako bi mogao da stavim u njih da budu recimo tvrdi kso i boila i da budu postojani u vodi kao i ona?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 NIsta posebno kao sto ide i sama nokla.Kad se skuva bice tvrda i postojana e sad koliko ce takva da peca pitanje je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 kad stavim neke specije koje mislim bice lovna.samo me to zanimalo da bude tvrda moze da se busi i na dlaku da se stavi ostalo je moja briga ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaa Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 isto ja mislim da se lov sarana previse zakomplikovao...ja znam da ima dosta korisnih stvari u danasnje vrijeme,posebno za prihranu,ali je ipak sve to previse zakomplikovano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Velika nauka se napravila od saranskog ribolova...:-) Послато са GT-I9070 уз помоћ Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts