milivoj Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Došao bih ja brate moj ali baš tada pecamo takmičenje tradicijonalno nas 5 . Svake godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Ovo ce biti sve samo ne pecanje...pobednik je onaj koji uspe da podje na dodelu pehara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 ja bratic nosim bele gace to svi znaju... hahahhaaai sarene Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Došao bih ja brate moj ali baš tada pecamo takmičenje tradicijonalno nas 5 . Svake godine onda ti je oprosteno!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 onda ti je oprosteno!!!!!batke dolazimo ovde zbog Bokia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Bice ovo sjajno druzenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 vi se druzite ja dolazim da uhvatim jednog amura preko 25 kg axxxxaaxaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Bilo bi prosto steta da ne budes sa nama celo druženjemPotrudicu se. Moracu biti dobar da me devojka pusti. Ali dolazim 100%. Samo videcemo na koliko dugo. Ovo bi bila prava steta propustiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarci Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 dobrice evo ti bonba da uhvatis tog amura xa xa xa bice ovo velika svaleska i alkoholicarska ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 dobrice evo ti bonba da uhvatis tog amura xa xa xa bice ovo velika svaleska i alkoholicarska ekipa brate nemoj tako. svi smo mi tu normalni do odredjene granice. kakvi svaleri i alkoholicari. pomislice ljudi svasta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 batke dolazimo ovde zbog Bokiatako je. ne samo zbog bokija nego ce biti stvarno nesto do sad nije vidjeno i radjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarci Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 bogami nema oni sta da misle to ce biti jedna velika uzivancija uodmoru picu i lepim zenama kako kome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 Prijavljene ekipe: 1. Kiss carp team 2. BF Baits carp team Serbia 3. CT Adrenalin 4. Zoki spediter 5. Srki carp team 6. Dunavski Manijaci 7. Njam Njam carp team 8. Vucinic Luka 9. Trijumf carp team10. The Godfather carp team11. CT Svarc12. CT Celzi13. CT Mlavski Vukovi14. Big Fish Baits Srbija15. Meleg Bait16. Omerta Junior17. Zam plus18. Carpologija Junior19. CT Lavovi - Dolovo20. CT Mungosi - Deliblato21. A. T. Carp Baits - Romania22. Oltenia Fishing - Romania23. CT Bau Bau - Vrsac Carpologija daruje paket iznenadjenja onome ko uhvati najvecu ribu na druzenju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarci Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 svaka cast gazdi kapologije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Izgleda da ce se pecati po sektrorima usput svaka cast Carpologiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Prijavljene ekipe: 1. Kiss carp team 2. BF Baits carp team Serbia 3. CT Adrenalin 4. Zoki spediter 5. Srki carp team 6. Dunavski Manijaci 7. Njam Njam carp team 8. Vucinic Luka 9. Trijumf carp team10. The Godfather carp team11. CT Svarc12. CT Celzi13. CT Mlavski Vukovi14. Big Fish Baits Srbija15. Meleg Bait16. Omerta Junior17. Zam plus18. Carpologija Junior19. CT Lavovi - Dolovo20. CT Mungosi - Deliblato21. A. T. Carp Baits - Romania22. Oltenia Fishing - Romania23. CT Bau Bau - Vrsac Carpologija daruje paket iznenadjenja onome ko uhvati najvecu ribu na druzenju.Ništa, pošto dolazim u BG za par dana pa ćemo ći Vlajko i ja do Carpologije uzećemo mi odmah paket. Da se ne mučite bez veze da ga nosite čak u Deliblato pa da ga mi posle vraćamo u Sombor i BG :a034: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Ništa, pošto dolazim u BG za par dana pa ćemo ći Vlajko i ja do Carpologije uzećemo mi odmah paket. Da se ne mučite bez veze da ga nosite čak u Deliblato pa da ga mi posle vraćamo u Sombor i BG :a034:Sto je najgore,100% si u pravu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Ništa, pošto dolazim u BG za par dana pa ćemo ći Vlajko i ja do Carpologije uzećemo mi odmah paket. Da se ne mučite bez veze da ga nosite čak u Deliblato pa da ga mi posle vraćamo u Sombor i BG :a034: burazeru u pravu si skroz na skroz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 blizi se crni petak mnogim ovakvim i slicnim... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 a crno bela kombinacija kao desert... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Prijavljene ekipe: 1. Kiss carp team 2. BF Baits carp team Serbia 3. CT Adrenalin 4. Zoki spediter 5. Srki carp team 6. Dunavski Manijaci 7. Njam Njam carp team 8. Vucinic Luka 9. Trijumf carp team10. The Godfather carp team11. CT Svarc12. CT Celzi13. CT Mlavski Vukovi14. Big Fish Baits Srbija15. Meleg Bait16. Omerta Junior17. Zam plus18. Carpologija Junior19. CT Lavovi - Dolovo20. CT Mungosi - Deliblato21. A. T. Carp Baits - Romania22. Oltenia Fishing - Romania23. CT Bau Bau - Vrsac Dosta ekipa prijavljeno ,bice ovde dobrog veselja !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 a crno bela kombinacija kao desert... e ova nam treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 burazeru u pravu si skroz na skroz... burazeru u pravu si skroz na skroz...ponesi te lovu da kupite pehar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan1 Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 blizi se crni petak mnogim ovakvim i slicnim... stize i jagnje a ne samo guda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 lako cemo sa jagu i gudu nego ko ce braticu da organizuje zeMske??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts