stari_alas_62 Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Srkijan, svasta znas al nemoj bas da se lozis, ovde gresis - Pike je ipak ovde majstor zanata - Pike majstore!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Sta ti znas Zoki....drzi se tog Dunava i dedine ciklje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Evo vezao sam jedanhttp://s23.postimg.org/ujh4xw32z/IMG_1699.jpg sistem sa novo kupljenim Reptilianom od 15lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 pike posalji aksom goranu da ti veze ako ti neida :sorry: poz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Meni se taj reptilian ni malo be svidja...vezao par udica i odustao, stoji u pernici kao protiv uroka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Meni se taj reptilian ni malo be svidja...vezao par udica i odustao, stoji u pernici kao protiv uroka...Nisam ja rekao da je najbolji ali za te pare odlican.P.S. Na slici gore sam zaboravio da stavim anti tangle mangle Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Milanche kako ste vi vesti,skoro kao Billy.Billy bi ispravio i dedinu pazuljicu. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 ovo sam vezao na brzinu cisto da pokazem kako se kod mene ponasa ovaj konac... ovo je slika odmah nakon vezivanja... malo da odstoji zategnut rig boxu i bio bi ko strela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 U rukama Billy-ja Gprana sve je pravo kao strela. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Sad vidim koji je predvez,ja sam takodje imao problema s njim,ta plastika je jako mekana i razjbe se ocas posla,par puta mi je i pukao tako da sam odustao od upotrebe....moj zakljucak da je mozda dobar za potpuno ciste terene Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Reptilian je uz sufix super skin jedan od najboljih predveza u saranskom takmicarskom ribolovu! samo se malo potrudite! pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Md_ ne mogu da se slozim sa tvojim misljenjem za reptilian. Po meni to je jedan od najgorih konaca sa skinom, a pogotovo nije za takmicenje! Ako cu ja da se "trudim" na takmicenju sa ovim skinom....ebem ti posao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari_alas_62 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Md_ ne mogu da se slozim sa tvojim misljenjem za reptilian. Po meni to je jedan od najgorih konaca sa skinom, a pogotovo nije za takmicenje! Ako cu ja da se "trudim" na takmicenju sa ovim skinom....ebem ti posao!Srki majstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Milanche kako ste vi vesti,skoro kao Billy.Billy bi ispravio i dedinu pazuljicu. . . U rukama Billy-ja Gprana sve je pravo kao strela. . .Ti dobro znas da je kod mene sve cvrsto i pravo! :a026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 ovo sam vezao na brzinu cisto da pokazem kako se kod mene ponasa ovaj konac... ovo je slika odmah nakon vezivanja... malo da odstoji zategnut rig boxu i bio bi ko strela... Milanče ako vežeš tako i ovu strunu što sam kupio,a ostalo mi je još 23m ja ti je pokllanjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 ja sam problem sa Reptilian-om resio tako sto sam ogulio komplet skin sa celog pakovanja i sad ga koristim kad mi treba super mekana prezentacija tu se naravno radilo o starom reptilianu, koji je stvarno imao problem sa skinom, novi je znacajno poboljsan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Tako sam i planirao, a na čvoru izdrži 7kg što je odlično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Milanče ako vežeš tako i ovu strunu što sam kupio,a ostalo mi je još 23m ja ti je pokllanjam. nema potrebe da mi poklanjas... imam x konaca i ne koristim ni jedan ...daleko od toga da je taj konac savrsen ali za tu lovu tesko da moze da se nadje bolji... pokusao sam da pomognem i pokazem da uz malo paznje moze da se veze kako treba... ali ako ti ne ide, pokloni ga nekom i otvori se za mantis Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ti dobro znas da je kod mene sve cvrsto i pravo! :a026:Zlatne ruke imash. . .Hvala ti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Zlatne ruke imash. . .Hvala ti!Jao Vristuljo moja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts