vladastojke Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Zainteresovan sam za kupovinu spod stapa, okvirno cena do 6-7000din. Ja sam nasao ove modele i ne mogu da se odlucim: Royalty 3,60M 4 1/2-5LBS SPOD-6700 din, Prologic Spod 4.5 lbs 6400din, ili Maver Abyss Spod 5500din? Sta bi mi preporucili? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Royaliti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Royalty 3,60M 4 1/2-5LBS SPOD-6700 din Link to comment Share on other sites More sharing options...
damirb Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Royalty 3,60M 4 1/2-5LBS SPOD-6700 din zar nije kratak stap 3,6m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Meni je kratak stap 12ft, ali ja sam visok 207cm. Mozda coveku nije kratak...mada sam pobornik duzih stapova(13ft) gde god mogu da se koriste... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Ja sam skoro uzeo Prologic Spod 4.5 lb nisam ga koristo jos po prici kolega ribolovaca dobar stap , u ostalom kad pocne sezona videcu i sam kakav je stap. Izgleda vrlo lepo pre svega svidja mi se sto je tanak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 koristim prologic spod vec tri god,mislim da je oznaka c1 nisam siguran,za te pare vrhunski stap! izbacio je tone hrane preziveo svasta i jos sluzi,postize zavidne daljine i sto je jako bitno mekan je i neumara ledja!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 ja imam prologic spod i onu veliju belu okuminu masinicu,i stap je mogu reci odlican. Nisam do sad bio u prilici da sam negde hteo da zabacim a da nije moglo da leti. Bacao sam i spomb i kordu i carp sistem rakete... ja nesto puno ne koristim spod stap,mozda svega par puta godisnje ali npr.na miki leti na svakom mestu do zice,na jos par mesta gde sam ga koristio uvek je leteo gde je trebalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted January 26, 2014 Author Share Posted January 26, 2014 Hvala vam ljudi, trebalo mi je da napise neko ko je koristio pomenute stapove. Treba mi 12 ft zbog torbe da mi stanu svi stapovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Ako ne mozes da se odlucis jedan ekuminisi a preostala dva biraj pomocu dinara( glava, pismo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 zar nije kratak stap 3,6mNije ja imam isto 12" anakondu spod base i preterano dobro odradjuje posao kojem je namenjen izbacuje i bolje od nekih štapova od 13" Ali ipak stvar ukusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 bolje skupi jos 20 e i kupi beatmaster mnogo bolji od navedenih bar to meni iz iskustva 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 koristim prologic spod i ok mi je ima i boljih ali ako neces hraniti dalje od 130m moze i ovajmax se neracuna on nema dusu kad baca ....... ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 bolje skupi jos 20 e i kupi beatmaster mnogo bolji od navedenih bar to meni iz iskustva nov bestmaster je malo preko 100e pa jedino da kupi polovan jeste bolja solucija i to dosta bolja ali 20 e preko samo ako hoce polovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 polovan 50e pozuritema gore pogledaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodja Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) Licno koristim Anacondu 3,6 5lbs i bolji spod stap u zivotu nisam imao niti bacao sa boljim a probao sam mnoge marke...a nije ni skup oko 8500din Edited January 27, 2014 by rodja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draza Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 To mi i treba zbog spomba;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnjurac Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ako kupujes tog od 6-7lb on radi na spombu koliko i na kanti jupol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 6-7 lb ? Sa ovim mozes celu jupolku da zabacis.jer to znaci da je jaci i tvrdji od ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnjurac Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Znaci da je i jaci i tvrdji i deblji i tezi od ng-a i iskreno to je batina za tucu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Gresite 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draza Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Kaži Limar tvoje mišljenje:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Nemam neko misljenje,ja hocu da uzmem tu Anacondu u 3.90 7lb al trenutno nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Prologic Spod 4.5 lbs moja preporuka. koristim ga jednu sezonu vec i nerazmisljam da ga menjam. Za te pare extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Znaci da je i jaci i tvrdji i deblji i tezi od ng-a i iskreno to je batina za tucubau bau da ti kazem ja sam pitao dali je jaci a vidim da odgovaras sa negodovanjem i verovatno poznajes ili si imao oba stapa pa iznosis misljenje ja sam imao samo jedanu batinu i neznam tu anakondu pa zato i pitam. ja sam imao batinu ng i zato i pitam i nista jace nisam imao od ng. sad koristim free spirita i bestmastera i po meni stap ako je batina neznaci da najvise moze da baci a i da gresim pa da moze da baci kojim slucajem vise ne treba mi motka i batina od koje bole ruke i ledja ja sa spiritom bacam spomba do 150 m i nemogu vise i netreba mi vise jer i mamce trebas plasirati na tu daljinu precizno i nije sve u daljinama . jedina razlika po meni je u lepom bacackom stapu i batini ili motki je sto ta batina moze vise tereta da ponese recimo krmacu moze vise da baci a spomba neverujem . a promenio sam dosta spodova neki su mi i pucali a ja sa ovim mojim izbacijem bez zamaranja i 50 posto mi stap sam odradi tj. izbaci samkao kad rastegnes pracku pa ti ona odradi a sa motkama i nbatinama moras sve ti da odradis i da ti puca kicma. neznam dali si razumeo . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts