ganic Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 a i to sam hteo da kazem da to sto pise 7-8 lb pa neka i pise 20 lb mislim da nije merodovno na spod stapovima i ako se to meri za sve stapove pod istim kriteriumom onda bi big berta i ng trebali da nose oznaku 30lb a ne od 5lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Pa ko oce batine eno vam sportexa 8-9 lb, al to neznaci daljinu josh manje ces laksim raketama dalje izbaciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Drugar ima Maverov spod stap 7lb,nema teorije provaliti da je toliko ali ako zakacis ciglu i uspes zamahnuti izbacice i nju :-DPrvom prilikom cu uzeti tu Anacondu ali da bude u 13ft da kad zatreba bude tu a do sad svaku situaciju mi je pokrio Cormoran AKX,fantastican stap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Nema maver spod od 7 lb to ti se samo cini jer je tezak ko tuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Novi prologicov 12,6 je jaci od ng-a.imo sam priliku da ga zabacim.sacekajte pa da vdite Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnjurac Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ganicu nista ja lose nisam mislio nego ga imam pa ti zato kazem a i nisam negodovao nego samo odgovarao na post,a ng ima drugar pa zato znam sve to Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Neznam taj stap tj nijedan drugi ali sam bacao sa kormoranom i nije mi lego nikako sto neznaci da nije dobar. Onda sam jedno 100 kg spoda izbacio sa ng koji je po meni kolac . A leze mi i bestmasteri i crni i crveni koji sam imao a free spirit mi je lego najvise ne zbog imena vec zbog svoje neke savitljivosti i kad bacam stap takoreci sam izbaci od pola moje snage. To su moja zapazanja i ja samo iznosim a da nisam dodao da sam koristio i chub dva modela od kojih sam jedan polomio na spombu i mislim da te jeftine varijante stapova su do 100 metara sve dobre i sve iste pa cak i spod od 4-5 hiljade dinara ce isto raditi do 100m ko i ovi skuplji par hiljada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ganicu,AKX baca Ugo zutu raketu preko 150m.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Neznam ja akx nisam bacao bacao sam onaj drugi kormoran i cak nisam smeo da ga stegnrm kako jacznam a hteo sam da kazem da nije sve u kolcima jer ako te stap zamara bes stap . Po meni je stap da i on odradi 50% i onda si i neumoran i dostigo sta teba. Nista lose samo svoje zapazanje a kad budem probao akx i dozvolis da ga ja iscedim onda cu iznati zapazanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Što se tiče Anakonde base spod od 12" 5lb ja ga iam i mogu vam reći da je besprekorna batina bez preuveličavanja Bez problema bacam veliki spod bomb sa njim.A da je batina batina je jer lagao bih da kažem drugačije . Mada meni je bolje legao nego neki drugih proizvodjača , veće liblareze i dužine.Sve preko 5 lb za mene je preterivanje i bezpotrebno je , sve može da odradi štap 5 lb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovaos Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Imam AKX-a i u pocetku je bilo zeznuto bacat s njim dok ga nisam provalio i pokrenuo kako spada, sad ugo 21 leti jako daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Koristim stap Shimano Aerocarp Spod 12ft- 5,5lb cena 37e kupljen preko FB.Odradjuje posao samo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Uzeo sam Chub Outcast Spod, stize za neki dan :-) ima li neko predlog za masinicu? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Ja za spod masinu uvek imam isti predlog, a to je Daiwa Emblem pro. Samo je pitanje do koliko parica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran-m Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Ja se nebi bas slozio sa Ganicem da je NG kollac kako ga naziva. Bez takvih krucih stapova nema ni daljine sto isto vazi i za lovne stapove. NG je malo kruci od ovih navedenih ali nije ni blizu big berte dd modela, a i tu ima velike razlike izmedju stare berte dd modela i ove sada sto se prodaje, ova nova je dosta meksa a znamo da bez berte nema ni daljine!! NG je stap koji stvarno ima dusu i ne lomi kicmu sto je meni jako bitno, a mozes sa njim stvarno da potegnes na nekih 140m bez problema, e sad ima i drugih stapova sa kojima mozes stici na tu daljinu dosta jeftinijih i to stoji ali hteo sam reci da sa NG-eom se ta daljina moze odrzati i ako pecam 5-7 dana na 140m sto je meni jako bitno i da ne lomim kicmu, sto kod drugih stapova nije taj slucaj. Pecati na ca.140m 5 ili jedan dan to je velika razlika, a pogotovo kada se na dan mora izbaciti 10-15kg hrane na tu daljinu. Berta DD je vec za ljude koji imaju blizu ili preko 2m visine i preko 100kg. tezine nju nemoze svako da pokrene, dok je FS. dosta meksi, svako moze sa njim da barata i ne treba mnogo vezbe i baca skoro svako na neku solidnu daljinu, veliku prednost mu je i cena u nekoj srednjoj klasi stapova sto mu daje jedan veliki plus. Super stap za tu kintu ali se nemoze uporediti sa NG-om i Bertom sto se tice daljine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Pa oko 50-tak evra, i ja bih sebi preporucio Daiwa Emblem pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 da taj baca raketu ugo zutu preko 150m..... ni ja nisam verovao dok nisam video koliko baca.. Ako on baca, sta radi pecaros??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 sedi i uziva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Onda vredi svaku paru!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkan Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Druze nisi se hvalio, jesi pazario spod? Od ta dva pomenuta spod stapa u tvom prvom postu, posedujem Maver Abyss 12ft 5lb, i mogu ti reci da je stap kao drzalje od lopate, tvrd u p.m. Koristio sam i Ron Thompson C14 spod, mislim da je 4 ili 4,5lb i taj stap mi je legao u ruku samo tako, uzivancija je raditi sa njim. Moj savet ti je da u tom cenovnom rangu pogledas i isprobas Ron Thompson C14 spod, cak mislim da ti je on i jeftiniji od gore pomenute cene... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Prologic spod 3,6 4,5lb odlicna cena,jos bolji kvalitet!Baca spomb 110m+ bez problema!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 His Link to comment Share on other sites More sharing options...
ncvele Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 I ja se slažem sa kolegom Vladom Prologic Spod 4,5 lb perfektan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 His12 ft? Kakve su impresije, domet, preciznost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 12 ft? Kakve su impresije, domet, preciznost?Fantastican stap,i domet i preciznost i nista ne boli posle bacanja!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts