stari_alas_62 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Zdravo drugari! Mnoge od Vas vec poznajem, ali da se predstavim i onima koji me ne znaju - Zemunac ribolovac, uza specijalnost - saran na Dunavu. Poceo sam uz dedu pre 40 godina kao dvogodisnjak i od tada sam strastveni pecaros... ima i jedna urbana legenda o mom dedi i meni - moguce da ste je culi - da sam se izmakao dedi i upao u Dunav, a da me je saran spasao malo istine, malo vise nadogradjene price, nadam se da cemo se lepo druziti! puno iskustva o boilama, miksevima - slobodno pitajte, sve sto znam cu vam preneti! veliki pozdrav za sve! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Pozdrav legendo! cuo sam tu pricu od starih alasa sa Dunava....drago mi je da si nam se prikljucio! Dobro nam dosao i uzivaj u forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari_alas_62 Posted January 26, 2014 Author Share Posted January 26, 2014 Izvinjavam se, ne predstavih se do kraja - za one koji me ne poznaju - ja sam Zoran Markovic, poznatiji kao Zoki Sarance Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Pozdrav i dobro nam došao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Dobro dosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 :good: :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Dobro dosao Zoki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Dobro je da neko dodje na forum ko peca na Dunavu i to bas u Zemunu...Pozdrav nadam se da ces sa nama zaljubljenicima u dunav i u zemun podeliti neka iskustva... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Dobro dosao Zorane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Dobro dosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari_alas_62 Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Naravno Sale, zato sam tu da se pomazemo i razmenjujemo iskustva poceo sam sa dedom i nazovi primitivnim metodama, a probao sa najmodernijom opremom i najskupljim boilama - kad sve svedem - ja bih se drzao osnovnih stvari i kukuruza kao juce da je bilo - slika mog dede u glavi kako kukuruzom hrani saran na istom mestu danima - i na lupkanje nogom od pod camca saran sam dolazi po uslovnom refleksu - kao kokoske se skupe, nevetovatno... tu sam sta god treba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Uvek mi je drago kad vidim nekoga ko peca sarana na divljoj vodi, pogotovu Dunavu ... dobrodosao ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari_alas_62 Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Kakvo prijatno drustvo na ovom forumu! Hvala puno drugari!! Ceo zivot se osecam nepozeljnim - u skoli uvek bio ili sa nadimkom Mali ili Noske - uvek me zavitlavali, sad imam problema i sa kicmom pa sam i Grbavac poslednjih godina - sta da vam kazem - prija ovo kad imas ljude s kojima imas zajednicka interesovanja koji su prijatni i pozitivnu ) hvala puno na ovakvom doceku!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Kakvo prijatno drustvo na ovom forumu! Hvala puno drugari!! Ceo zivot se osecam nepozeljnim - u skoli uvek bio ili sa nadimkom Mali ili Noske - uvek me zavitlavali, sad imam problema i sa kicmom pa sam i Grbavac poslednjih godina - sta da vam kazem - prija ovo kad imas ljude s kojima imas zajednicka interesovanja koji su prijatni i pozitivnu ) hvala puno na ovakvom doceku!!Nemoj da im dozvoliš da te bilo ko proziva jooj na to sam alergičan kada neko jači matletira slabijeg i nadimke mu deli na konto njegovih problema bilo kojih .Brate nemoj da se bojiš nikoga .Ja se sem boga nikog neboim svakom na crtu sam stajao i stajaću ko god me uvredi bez obzira što sam u kolicma uješću ga barem dok me šutira al će me po tom ujedu zapamtiti .Nedaj na se . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari_alas_62 Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Haha hvala brate moj )) jooj znas i sam - komleksasa na sve strane, nego nov sam ovde i za sada deluje kao bas fina ekipica za druzenje i razmenu iskustava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Zoki brate ne daj se....pa i deda ti je bio grbav....jbg ceo zivot je vukao mreze...i po suncu i po snegu...ali je postao Beogradska legenda! Jos se secam spota Yu Grupe za pesmu "Dunave"....oni na ratnom ostrvu mu nisu ni do kolena! Evo malo da osvezimo secanje na neke koji su bili deca kada je tvoj deda pustao krupne sarane iz mreze, da bude za sledecu godinu...za unuka....ali tada se drugacije razmisljalo....davna lepa vremena!http://www.youtube.com/watch?v=yBpJtl87nVw 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Stari alase, kada sam video tvoj avatar mislio sam da se Čkalja ulogovao na forum. Dobrodošao! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari_alas_62 Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 Haha, hvala hvala ) Ckalja nije bio bas lep - kao ni ja :( kamo srece da sam bar duhovit i zabavan kao on - pa bar neki kvalitet da imam...eee... dao si mi povod da se malo saberem - pa zivot me bas nije stedeo, ama losa genetika me skroz pogodila :(( al dobro, sta da se radi, mora da se zivi i nadje smisao... jedino gde nesto znam je saranski ribolov - bar na ovom forumu imam priliku da vam pokazem koliko vredim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Tako je matori Zoki Zorule....ne zovu te dzabe prva kontra zemuna....ti kad je lupis, stane sat na ruci kolegi u camcu....sta da radis kada pecas u panjevima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts