vlada989 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Pozdrav svima!Moze pomoc,svet...vezano za ovaj mix?Planiram da ga uzmem prvi put pa ne bi bilo lose malo pomoci saveta da li i sta jos dodati u njega?Pravio bih boile sa aromom Vision Liver Garlic Sausage?Mozda kominacija sa jos nekim mixom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Odlicna tema...i mene zanima ovaj miks, pa ako neki kolega ima iskustva da podeli sa nama bio bi mu zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 losa kombinacija zacina kurkume robin reda i konoplje prejak po iskustvima mojih kolega i mene za m1ocu reci losa kombinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Mozda ga treba ikombinovati sa Five Fish Force ili BTY Mixom!Znam da je M1 MAMA ali zanimaju me iskustva,predlozi,saveti za ovaj mix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Probaj lt i krustace u kombinaciji bolje nam je dao rezultat.generalno losi su za rolanje ali lt i krustaci su dali neki rezultat a bar meni bio red jako slab . Mada nidam poslusao Kizu za savet kako da ga rolam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Sremac koji je savet posto imam sva tri pomenuta miksa i planiram da ih trosim na divljoj vodi....imas neki recept? Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Auuuu pre tri godine mi dao .bilo je nesto sa oktopusom .probacu sutra da nadjem .mada ce ti i on reci ako si kupio miks od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Ja sam koristio Midi Mix i dodavao na 3kg 500gr pticije hrane i rola se kao san,i odlicne rezultate mi je dao u kombinaciji jagoda -i 1ml visnje i jagoda- malina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Ja sam koristio Midi Mix i dodavao na 3kg 500gr pticije hrane i rola se kao san,i odlicne rezultate mi je dao u kombinaciji jagoda -i 1ml visnje i jagoda- malina. Probaj lt i krustace u kombinaciji bolje nam je dao rezultat.generalno losi su za rolanje ali lt i krustaci su dali neki rezultat a bar meni bio red jako slab . Mada nidam poslusao Kizu za savet kako da ga rolamNa Tamisu sa imao dosta uspeha krajem proleca na krustace gotove boile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 Za dd bait bio red sam dobio informaciju da daje dobre rezultate kad se pomesa sa 3d-om! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Za dd bait bio red sam dobio informaciju da daje dobre rezultate kad se pomesa sa 3d-om!Nebi bas mesao babe i zabe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Raspitao sam se kod ozbiljnih sarandzija,jedino ako me nisu ozbiljno zeznuli mada ne verujem!Cesto se mora mesati babe i zabe da bih dosao do rezultata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts