milivoj Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Poštovani prijatelji da malo pričamo o ovome , zbog nedostatka vremena i mukotrpnog traganja za pojedinim komponetama za naše favorit boile nailazimo i sve češće, i mnogi koristimo gotove mikseve pojedinih proizvodjača .Pa tako dodjoh na ideju pošto smo mnogo polemisali mojih par prijatelja i ja o tome , dali se isplati kupovina ovakvih gotovih mikseva ?Neki koje zanam su se dvoumili oko toga dali jaja koristiti pri izradi , boila od ovih mixeva ili ne?Pošto na ambalži piše da se dodaje voda probao sam i sa jajima i bez jaja da ih rolam i nisam uvideo neku razliku a i isto pecaju .Ajde da vidim o vaša iskustva sa gore pomenutim miksevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ja sam koristio frankfurtsku kobasicu kecer mix i mogu ti reci da mi se dobro pokazao.A i messao sam ga sa M1 mixem onim monumentom i to peca. Jaja mozes ici full ili pola jaja pola likvida za suluble boile.. ili sta god vec neko stavlja...ja sam ovako pravio i dobri su mixevi, lepo se rola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASA CT SKY Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 dobri su ja sam koristio njihov plum i prezadovoljan sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 Ja sam koristio tuti fruti njihov, i nemogu da opišem kao je dobro pecao .Kontao sam da probam M3 ove sezone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASA CT SKY Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 sa m3 ni sam radio ali sam cuo od dosta njih daje dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 Samo je frka ono da boila bude polu zuta, polu crvena Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASA CT SKY Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 za m3 nebi mogao nista konkretno dati kazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Samo je frka ono da boila bude polu zuta, polu crvena ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Mi radili malo. Moji andjeli mi pomagali u izraddi boila.http://s15.postimg.org/j62ey8wuz/IMG00482.jpghttp://s28.postimg.org/tq6ruuedp/IMG00479.jpghttp://s29.postimg.org/erdsmt5qv/IMG00480.jpgAj pogadjajte koja je boila u pitanju ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Frankfurtska, recimo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Nije Prijatelju franfurska . Nešto voćno je u pitanju a nije jagoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 jagoda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Plum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 PlumJeste bravo Ganiću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 I ja bi istom logikom u rano prolece inace mi je dobra bila i u kasnu jesen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Da li neko mozda zna kakva je razlika izmedju Sbs bolia koje prodaje Vlajko i Mesaros?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Koliko sam upoznat Vlajko - novi SBS Mesaros - Stari SBS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 a koji bi trebalo da je bolji ili sto mi volimo da kazemo koji je pravi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Zar nije MAGIC carp shop (Vlajko) zatvorio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 pise da se sele na novu lokaciju u centar grada,ima i slike sredjivanja nove prodavnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 http://s29.postimg.org/vp0mzd60n/1393279583622.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricba Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Tuti fruti mix, lepo peca na crnom viru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Kakva iskustva imate sa SBS Catcher Fish Mix-om u aromi Plum Shellfish? Da li je secete sa nekim domacim mix-om ili je pojacavate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Ja secem sa domacim ili sa club miksom uz dodatak pticije hrane ili mlevenih peleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 I kako ti radi sa club mix-om na Becmenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts