JaneMk Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Sigurno mislis na Fox RH komplet signalizatora sa bazom. E pa sad Ja pisem o oznakama u elektronici koji vaze svugde, to sto pojedini proizvodjaci pise kako im volja to je druga prica. Signalizator nemoze biti RX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 ma uzimaj i nemisli se bre,najbolji dokazani alarmi,ima samo dva modela boljih od njih hahahahahaod kad je delkimpreshao u indokini i mozes naruciti ko iz kine ko oce ostalo je samo staro da se uzima il CS ma imam ih bre jane nego da cujem da ih neko popljuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 ima samo dva bolja modela od njih,al to kad dodjes pa cu da ti kazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=2318&hl=alarmi sta sve ima na ovom forumu to je cudo samo treba mali izlistati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=2318&hl=alarmi sta sve ima na ovom forumu to je cudo samo treba mali izlistati znam da ima jedan malo bolji a ovaj drugi oce da zeza vibracija a i to su antikviteti vise to vise nema niko Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 ima i josh jedan dxr i josh se prodaju na ebay,hrvati ih kupuju uveliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 ma meni je dobar i ovaj moj jeste stari model ali je dobar i ne zalim se Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEVDZA Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 ganicu pojasnisvoj zadnji post Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Moj zadnji post je odgovor na janetov post koji je pre mog posta. A ako oces da ga obrazlazem to je da me ne zanima da trazim neke pistalice po ebayu nego su dobri meni i ovi sto imam .jesi razumeo sad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts