ganic Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Interesuje me brodic sa sonarom ali ako ga neko ima i detaljnije da opise kako se ponasa i naravno ima li mana i koje su preporuke. U planu sam da kupujem i zelim iskrenu preporuku. Presudan mi je sonar da dobro radi a hranu netreba da nosi po 5 kg fovoljno je i 2×po 1 kg . I normalno da bateriju ne punim posle svaka dva razvlacenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Evo ti adresa,tu imas sve sto ti treba.... http://www.navomodele-sonare.ro/sonare/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 A kolko su 1000lei u eurima i cisto ako nrko vec imaneko brodic pa da preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Evo pomoci http://sr.coinmill.com/RON_RSD.html#RON=1450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ganicu,ako nemas lovu da kupis pravi brodic sa ti dzidza bidzama onda ne kupuj nista!One shitove domace proizvodnje zaobidji,mnogo manje sekiracije ces imati ako budes plivao :-D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Pa ajde baca predlozi pa cak i ako ima polovnih. Meni to nesmetava bitan mi ke sonar a gps me ne zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonel023 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Imas na kp 2 proizvoda sto se stalno reklamiraju neznam kolko su dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Interesuje me brodic sa sonarom Gledaj da ima i GPS, super stvarcica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 gps me ne zanima Ako razvlacis na 200+ metara mnogo ces tacno da razvuces, prihranis bez GPS-a !PS. a i na manju udaljenost kada imam malo talasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Imas na kp 2 proizvoda sto se stalno reklamiraju neznam kolko su dobri.nije to kvalitet. Ka dkupujes kupi nesto stvarno ds nemenjas stalno i gubis . I da se nerviras em sto nevalja em sto si bacio novac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Ako razvlacis na 200+ metara mnogo ces tacno da razvuces, prihranis bez GPS-a !PS. a i na manju udaljenost kada imam malo talasaznam ali kad bi razvlacio na preko 130- metara ja bi gumenim camcem . Ovo mi treba da ne gubim vreme na markitanje i mapu po nekad i 3 sata . A i na manjij daljini stavim marker obabezno a gps mu mnogo poveca cenu. Pa ako ima nesto tamo kid tebe vaso javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ako razvlacis na 200+ metara mnogo ces tacno da razvuces, prihranis bez GPS-a !PS. a i na manju udaljenost kada imam malo talasaVasile a koliko je precizan gps,jel si ga koristio???jel tacan u santimetar ili u par metara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Ma nema tacnije od markera - bova i kraj .sto bi platio gps. A brodic mi sa sonarom skrati i dolazak i posmatranje nepoznate vode i plus markiranje. A sto se tice hranjenja manje vise nebitno . Na novim vodama koje posetim i nemam nista od predznanja o toj vodi mnogo mi znaci tsj sonar a brodic mi manje zauzme prostor nego camac i vesla. A isto mi zavrse poso a mislim da ce cena biti tu negde. A s obzirom da sam prodao camac moracu ili brodic ili ponovo kupiti camac na vesla pa moze i to po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Ili ljudi mislite da se vratim na gumenjaka i obican sonar od 100-120 jura i veslsj Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ja volim gumenjak i stari dobri pipavac....olovo 200gr sa hipronom i cvoricima na svakih 1m....gde ja napipam mesto ne moze ni jedan sonar da registruje.....ionako na svakom ozbiljnom spotu nema ribe osim kada se hrani....a kinta od sonara i gps za boile i svasta nesto..pivo obavezno...izbacuje se iz camca dzak od 20kg kukuruza zarad jedne gajbe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Camac za prihranu-problemi: -Trajanje baterije (broj razvlacenja)-Vetar (cak i slabiji)-Talasi (cak i mali)-Razvlacenje vise od jednog stapa-Odredjivanje daljine-Trebalo bi da ga opsluzuju dvojica dok se razvlaci... Pa ti vidi... Za igranje (po komercijalama, ili na nekoj manjoj vodi) OK, ali samo za igranje... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ovi domaci krsevi imaju dosta mana,ne samo to,ili kupi pravi ili nikakav,ja imam jedan,naj radije bi ga izgazio kolima! ...od ove sezone Mini Shark i cepaj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Znaci na glasanje . Ali kako vidim vraticu se gumenjaku pa ajde i to preporucite ali nesto manje zbog transporta ali sa vecim balonima da nije poput lisicanke u koju pri talasima ulazi voda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Dugo sam trazio onaj desantni vojni za dve osobe sa duplim gumenim dnom pa ako neko ima na prodaju nek javi na pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 mislim da je Iboat vrh ponude. ja mastam o jednom. Pre ili kasnije cu ga kupitihttp://imperial-fishing.com/index.php?page=product&info=7067 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 ganicu a gde ces da razvlacis na 130m ,a ti bacas preko130 bez problema sta ce ti:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ne znam da li odgovara kvalitet ali ima lik iz Backe Palanke (kupujem prodajem) koji prodaje nove camce Skiper sa jednom daskom ili dve za sedenje i raznih duzina.Imam zelju da odem da pogledam uzivo kako izlgeda, pise da je troslojni a verujem da ne bi dao 1000 e za gumeni camac jer svaki posle nekoliko godina pocinje da bude porozan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 ovaj sport beograd je preko 20 god, koristili su ga svi prijatelji i exjy prijatelji i jos je ziv nema bolji http://i60.tinypic.com/14tx4i9.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Isti takav ja sad pozajmljujem od prijatelja kad mi zatreba. Stvarno je super. Ali tesko da moze da se nadje da se kupi, a pogotovo ne da je u dobrom stanju. A i kad ima po oglasima traze citavo bogatstvo za njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 ovaj sport beograd je preko 20 god, koristili su ga svi prijatelji i exjy prijatelji i jos je ziv nema bolji http://i60.tinypic.com/14tx4i9.jpgTo kad je bila Yugoslavija,sve je bilo mnogo bolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts