alladin Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Imam ove indikatore sa bazom,solidno me sluze ali mi je problem nocu imao bi zelju da ih povezem sa nekim svetlecim swingerima.Dali zna neko postoje li takvi swingeri, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Stavi ampulu u svinger i resen problem....izgleda da nemaju dzek za kablic od svetlecih svingera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Ili ako ti se daju malo vise para kupis Solar izotope i mirna ti glava jedno 10god 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Tesko da ce ih ugurati u swingere, jedino u hengere Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 ima pomoci ...odneses indikatore kod nekog elektronicara da ti ugradi zenski mono dzek za koji odgovara dzek sa svingera koi ima diodicu .moze da se veze da trepti ili da sija neko vreme pa se ugasi posle runa ,kao diode na signalizatoru ....ako i dalje nerazumes pricamo na pp da nezamaramo ostale (elektro struka mi je zanimanje ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Izotopi su debeline 2,5mm isto koliko i svetlece ampule mislim da odgovara na fox swingere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Debljine da ali ne i duzine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alladin Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 Postovani kolege hvala vam na pomoci, ovo su sve korisne informacije. Prvo bi probao sa ovim sto kaze bane.Jeli ti stigla privatna poruka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts