dejanlana81 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 da li neko zna gde mogu nabaviti lezaj od jedne moje masinice u pitanju je Daiwa 1600x2 ona ima fabricki jedan veliki na osovini i jedan na zubcaniku a sa druge strane je plasticna caura. probao sam da stavim od druge (imam dve u kolekciji) lezaj na tom mestu gde je caura i mnogo se lepse vrt i"naravno". evo dimenzije lezaja ( spoljni precnik 13,8mm untrasnji 7,15mm a sirina 3,25.mm). mozda neko ko se bavi servisom ima takve kod kuce ili neko mozda zna gde ima prodavnica u kojoj bih moggao da ih porucim potrebna su mi dva komada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Mogao bi da pogledas kod nekog veceh dobavljaca SKF lezaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 probaj u astridu u Trise kaclerovica oni imaju veliki izbor lezajeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts