bambi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 moze neki predlog za krevet Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Kreveti na sprat su extra! Ja imam trakker 360,i mnogo je dobar,za svaku preporuku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 dobio sam preporuku za COCOON EXCEL pa st amislite o njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 drug ej uzo odlican je mada po meni necesh pogreshiti sa bilo koji jer ih radi gore dole ista fabrika.Samo idi u prodavnici i vidi shta tebi najbolje lezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 dobio sam preporuku za COCOON EXCEL pa st amislite o njemu Pa,lako je preporučiti najskuplju ležaljku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Ja sam uzeo ProCarp krevet i mogu ti reci da sam se za...o do daske. Posle samo par izlaska platno se vec uleglo, ne nije se oteglo sa strane nego se rasteglo samo platno. Tako da nikako ne pomisljas na ovu marku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 E da, da li neko ima iskustva za Daiwa infinity krevet ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrvoje Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Ja imam krevet JRC COCOON prezadovoljan služi me 4. sezone 6. nogu ,lagan,čvrst ,ima ugrađen jastuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Ja imam Prologic Max4 sa dva para nogu vec chetvrtu sezonu i ne bih ga menjao ni za jedan drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIX Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 dobio sam preporuku za COCOON EXCEL pa st amislite o njemu Dobra preporuka u svakom slučaju. Probaj pa odluči sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Pa,lako je preporučiti najskuplju ležaljku... Iko ima dosta skuplju iz programa jrc super cocoom.pa jrc stelth exel,jrc extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nasa preporuka za male pare http://www.exyucarp....p?showtopic=629 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nasa preporuka za male pare http://www.exyucarp....p?showtopic=629 Verovatno ima i boljih ali za ove pare jedva da moze da se kupi dobra stolica! Ovakav krevet, jos sa 6 pari nogu... Stvarno dzabe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 nije bitno dali je jeftin ili skup bitno je da je udoban i da traje to me zanima sada koliko kosta manje vise nebitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 nije bitno dali je jeftin ili skup bitno je da je udoban i da traje to me zanima sada koliko kosta manje vise nebitno Ako ti nije bitna cena, kupi najskuplji koji nadjes i neces pogresiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beni Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 E da, da li neko ima iskustva za Daiwa infinity krevet ?? Ja imam infinity (prvi model) i krevet je OK,takodje nije mnogo tezak (8.8kg). Jedinu manu koju bi mogao da spominjem je kada je mnogo toplo ponekad zna da kondenzira, al posto svi vec koristimo vrece to i nije neki problem, ja sam kondenziranje primetio dok sam pakovao stvari na zvrsetak riblova..inace ne bih znao da se to desava. Al sve receno, ako imas opciju uzmi novi model... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Iko ima dosta skuplju iz programa jrc super cocoom.pa jrc stelth exel,jrc extreme Pa,valjda znam šta prodajem? Jedino je Extrem skuplji,ali on je model za 2011. koji se tek pojavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Ilija dali imas u radnji JRC COCOON Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ilija dali imas u radnji JRC COCOON Trenutno - još jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIX Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Idu COCOON-i kao alva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 E da, da li neko ima iskustva za Daiwa infinity krevet ?? Ja imam infinity (prvi model) i krevet je OK,takodje nije mnogo tezak (8.8kg). Jedinu manu koju bi mogao da spominjem je kada je mnogo toplo ponekad zna da kondenzira, al posto svi vec koristimo vrece to i nije neki problem, ja sam kondenziranje primetio dok sam pakovao stvari na zvrsetak riblova..inace ne bih znao da se to desava. Al sve receno, ako imas opciju uzmi novi model... Hvala Beni Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Hvala BeniMoja preporuka imam ga dve godine i nemam ama bas nikakvih zamerki, govoljno lagan za nosenje, udoban i ima ogromne stope, stvarno ozbiljan krevet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ovo bih ja voleo... http://www.carpologija.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=312&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 ubedljivo najbolji krevet koji sam video za tu cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 jane je u pravu svi se rade na istom mestu i a ako ti cena nije bitna kupi najskuplji a svi ce sluziti istoj nameni. a ko juris prestiz onda ces to i platiti. ni jedan nisam cuo saranski krevet da se polomio ili pocepao tako da i zavisi opet od dzepa i prestiza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts