jeydee Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 na divljim vodama su uvek radili mixevi sa slabijim aromama posto divlja riba u svojim vodama i prirodnim stanistima nemA BANANU , jagodu ,med , itd . jede trsku skoljkice bubice gliste itd ... komercijala je druga prica . moje neko iskustvo je da je uvek na divljim vodama radio stari prokuvani kukuruz . opet kazem moje iskustvo na tamisu dunavu tisi itd . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Moje iskustvo je da na divljim vodama ne koristim kukuruz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 cime pecas na divljoj vodi ? Sta ti se najbolje pokazalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki t Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Moje iskustvo je da na divljim vodama ne koristim kukuruz.Hteo bih da cujem malo dublju analizu o ovome. Zanima me , a verujem i mnoge zasto, gde , kad. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 dal realno da ovde ima ovoliko gluposti ? internet ribolovci . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 MOje iskustvo je da na divljim vodama skoro uvek koristim kukuruz.....ako koristim boilu onda i kukuruz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 pozovite nekog sa metlom da pocisti ove budalastine sala naravnoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 pravilo je da nema pravila . mozes pecati na jednoj vodi sto dana i da nemas nista i 101 dan neodes a ona tad jede rastura i opet posle toga dolazis i opet nista naravno da ces reci kako tu nema ribe . ima tu i malo srece ako nabodes dan kad uzima ti si najsrecniji covek a tad kad jede na sta god zabacis tu je . pa ljudi su sarana dobijali na tamisu na boilu od banane , ali i na zelenu glistu i crnu debelu i na crvice a nekad dodjes mozes samo da izblejis nema nista ko u bunaru . nema tu nesto mnogo pameti imas mamce probas i to je to . najvaznije je da imas mamce i zabacujes pa nasta dodje ako dodje uopste . malo se eksperimentise ja inace pecam divlju vodu i svasta probavam pokusavam ima rezultata . moj ortak je na monster krabu 16m dobio sarana 9 kila peca na mestu pored mene a sutra na kukuruz dosao amur 8 kg . i narednih 10 dana nista . riba je naravno vracena . nema tu pravila Link to comment Share on other sites More sharing options...
bataMareBG Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 jeydee prosto uzivam da citam tvoje postove .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 hahahahahhaa hvala dorcolski dragulju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 odoh sutra na kasapsku noc i dan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bataMareBG Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 neka, ne volimo mi kasapsku adu uopste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 koliko mililitra kasapske ade za skvid jagoda boilu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 aroma,aroma i opet aroma...................... pa je... kada ce posle hiljade i hiljade postova doci neko do zakljucka da nepeca samo aroma.Pa da je na Arpskom pisano neko bi shvatio ali ocigledno kod nas nemoze drugacije nego reci pecam na bananu vec pola Srbije uzme celu isporuku banana pa ode na vodu . Al eto danas neradi pa smo presli na tresnju secenu visnjom. Mix i samo mix po hiljadu puta............ pa ce valjda nadam se neko obratiti vise paznje na ono od cega pravi tu boilu nego kako ona mirise sto je skroz ali skroz pogresan pristup. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 u pravu si 100 posto . sto vise razlicitih proizvodjaca boila to vise razlicitih mikseva i nijedan nepeca isto . neki bolje neki losije zavisi . treba imati onaj pravi mix mix mix DJ mix mix mix mix idemoooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 meni moj mix peca sta god da uguram od aroma u njega . zadowoljan sam 3 do 5 mililitara kasapske u mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 daleko ste od teme ajde neki mix pa da ga komentarisemo .dali je neko rolao tangarine-sqid ili ananas i jos nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 ------------------------------------------------Club mix 30%Oktopust mix 60%Big Fish mix 10%Nutramino 30mlNatural 10mlBetain HC1 5gRobin red, glm - po zelji kuvara aroma jagode dt max 2mlaroma o&s max 8ml 1 kk soli, 1spk nigera, 2 spk kasike zuta zrna ------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Jel to recept od ove boile sto pobedjuje na takmicenjima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 sto se tice arome, jagodu koristim dt a squid solar... sto se tice odnosa, na 3ml jagode ,1ml squid-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 sto se tice arome, jagodu koristim dt a squid solar... sto se tice odnosa, na 3ml jagode ,1ml squid-a.1ml Squida je cisto bacanje arome,tih 3ml dt jagode smanji na 2ml. pod obavezno. A ako mislis da Squid koristis u toj kombinaciji moras ga ozbiljno povecati ili ga u dozi od 3ml sa na primer nutraminom koristiti izvan nakon kuvanja boili.Ovako taj 1ml neznaci bas nista,pogledaj gore post koji je odnos u doziranju istih aroma covek napisao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 I ja mislim da 1ml squida solarovog ne znaci nista ali Dt squid itekako znaci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Jel to recept od ove boile sto pobedjuje na takmicenjima?Ne znam o cemu pricas ja ne pravim boile za prodaju, a kamoli za takmicenje!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 (edited) sve zavisi sta zelite da vam dominira... kada hocu da mi dominira squid,onda doziram 8ml solar squid i 2ml dt jagode. Edited August 19, 2014 by nole Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 1ml solar squida u 1kg mixa si samo bacio a jos pored jagode dt on ne postoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts