bulaja23 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Bilo bi lepo da neko ko ima iskustva sa ovim mixevima i aktivatorima, napise po nesto o njima. Sta je Cell, Pulse, Active 8, Fusion (Fuze), Grange...? Uz sta mogu da se kombinuju? I kakve rezultate daju na nasim vodama? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Sa skoro svim njihovim miksevima u izvornoj varijatni (Miks plus activator) ces se napecati. Sad sve zavisi od vode do vode, ali su svakako odlicni.Ja sam fan Fusiona koji sam koristio poprilicno koji na nasim vodama radi odlicno, Ananas takodje ako se jos uvek radi. Kada nisam imao para da non stop kupujem komplet, sekao sam Fusion sa domacim miskem I dopunjavao aktivatorom, ali to nije bas to. A sad sta je sta imas na netu sastave I karakteristike mikseva.Obavezno ananas popup I jos jedan dva po izboru koje kombinujes sa mamcem I kad ubodes dobitnu kombinaciju, bice festa. Ono sto je odlicno je da aktivatore mozes da uzimas posebno i da ih dodajes u svoje miskeve sto je svakako preporuka I neces pogresiti. Jedina mana mainlane-a po meni je cena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Bacid da li se odnosi na divlje vode ovo iskustvo?Najvise me zanima konkretno Dunav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Znam pouzdano da se vise od deset-petnaest godina unazad Mainline boile ustaljeno visoko kotiraju na zapadu u zemljama gde je i izbor boila a i konkurencija mnogo veca. Najcesce su u superlativima pominjani Active-8 i Fusion i to ne u reklamnim pamfletima vec u diskusijama samih ribolovaca i po forumima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirke Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 A gde kod nas moze da se nabavi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Bacid da li se odnosi na divlje vode ovo iskustvo?Najvise me zanima konkretno Dunav.Po meni Prejako i Preskupo za Dunav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Activ maple 8 radi na dosta divljih jezera kao kod nas tako i kod vas medjutim i mix se mora razblaziti kao i da se pazi sa aktivatorom.Verujem da bi dobro prosao i na komercijale.Na satrinci sam imo odlicnih uspeha sa ovim mixem. Meni je najbolji proactiv pineapple ak se vise neproizvodi.To je mesni mix kao i activ maple 8,Medjutim za razliku od activa pineapple je sa lt94 i predigest odnosno veoma brzo topiva brasna odlican za hladnu vodu ako i za leto.JA ga uvjek doradjujem. Unatrag pecam i takmicenja sa njim i vec imo rezultate u nekoliko zemlje kao i svetsko i ligu. cell mi nije dao nikad nikakvih rezultata,to je kokos Sto se tice mixeva po meni jedni od najboljih medjutim dosta jaki i treba da se prilagode. ako vaj je za divlju vodu esentional opal i 50/50 mix koji je sa mlecnim proteinima su najbolji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanradakov Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 odlicni mixevi,malo im cena ne odgovara nasim prilikama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marconi Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Da li je neko probao da pravi boile od Mainline Fusion mixa za Miku i kako se pokazalo?Da li mora da se radi iskljucivo sa Fuz aktivatorom,kako u Mainlineu preporucuju ili ne mora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Makedonci se napecali pre dve godine na mainline na miku,sad sa novom ribom kako ce da radi neznam,al ako znas da odradis mainline napecacesh se na njega,neke vode vole malo razblazeni mix,neke vode vole cisti,mozes da ga radis i bez aktivatora i sa njim,ali najbolja varijanta ti je kombinacija od oba. cak stavise sami aktivator dobro radi i sa nutrinim i solarovim mixevima-isprobano.moras testirati da bi doshao do dobitne kombinacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marconi Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Hvala na odgovoru,kupio sam Mainline Fusion i mix i aktivator.Videcu kako i da li radi tek drugog maja.A za testiranje samo vremena nikako nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Jane koji miks su koristili za miku? Kazes da je mainlinov 50/50 najkvalitetniji? Moram i to probati kao varijantu za razbijanje miksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 mainline NRG-il u prevodu nesto kao frankfurtska Samo kao i ostali po meni najbolji mixevi activ maple 8,proactiv pineapple se neproizvodi vise.Sto se tice 50/50 koristio sam dosta dugo nutrin ,ali mainlinov je josh bolji,mnogo bolje se vezuje sa svime i ima u sebi i mlecne dodatke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts