Jump to content

Iskustva I Taktika Ispod 7-8 Stepeni Vode

ganic

Recommended Posts

Potvrdila se teorija,Dunav danas 5-6 stepeni i cetiri ribe ,2 od 9 kg i 2 od 6 kg.Prihrana samo boilama i to u malim kolicinama,Melegov tuti fruti i frankfurtska.Na ovoj temperaturi ima i komesanja ribe na povrsini,pecanje blizu panjeva.

Svaka cast  :good:

• Like 1

Pazi Vlado pravim tek prve a autorska prava dal ce dati!Polako tek pocinjem da pravim prave stvari,bice i na youtube kao i ovde prava pecanje na divljim vodama,Dunav,Fruskogorska jezera...Ali kad se cuje dril na Dunavu a oni becari cepaju kao da su podmornice,uf uf .

Jova je Car,Batusko i ja mu dodjemo kao leva i desna ruka,ne moze bez nas.

Gledao sam juče jedan film (nemački) momci pecaju na reci temperature vode na 2-3 metra od 6 do 8 stepeni celzijusovih. Zove se: "Spycam Fishing 4 Winter Secrets" Pa ako vas ne mrzi pogledajte ga.

• 3 years later...

Mozda ne bi bilo lose da ponovo aktiviramo ovu temu?! Jesu li se iskustva promenila u zadnjih par godina?

Bas tako, ne bi bilo lose obnoviti temu i cuti jos neko iskustvo. Ja planiram u toku nedelje na pecanje, javljaju lepo vreme pa da okusam srecu, s obzirom da nisam nikad izlazio na vodu u ovo doba godine. Pravio sam boilu sa aromama od rh monster crab,secret agent i vrlo malo mulbery-a, pa cemo videti kako ce se pokazati.

Monster crab Rh za ovo doba godine samo h.a.h.l. varijanta. Ogromna razlika u odnosu na klasicnu aromu

Slucajno ili ne bas na na RH monster crab boilu u aprilu ove godine kada je kod nas u Bosni bilo snjega sve ribe sam imao na nju a ubio sam se praveci neku tamo svoju jebacku boilu na koju sam k uhvatio ,jedini saran na moju boilu je dosao nadipan sprejem RH monster crab.

• 6 years later...