srdjan72 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Par godina sam pecao sa ovim stapovima iskljucivo na rekama i priustili su mi mnogo zadovoljstva bez obzira sto namaju zvucno ime.Kupio ih polovne vec lomljene a cak ih i ja lomio.I dan danas ih ponesem s'vremena na vreme da vide vodu.Glupo reci ali nemam pojma koji im je naziv.Znao sam kad sam ih kupio ali mi je receno a sad ne mogu nikako da procitam i provalim: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macola71 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Ja ih imam 12-13 godina i jos su ispravni ali neznam ime,kupljeni su polovni u Obrenovcu,cena je bila tad 300 maraka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Gold Star Convincer Carp Ispod oznake dužine i jačine stoji kataloški broj koji počinje sa # 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Zanvaljujem Rade. Ja ih nisam platio toliko jer ih uzeh od burazera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakin Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Ja imam taj stap u spin varijanti,buraz ga nosi pored saranskih kompleta i peca sarane.Najveca riba upecana na njega je amur od 7.5kg i ne bi menjao taj stap ni za brdo karamela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 I ja imam varalicarac 30-50 gr.Kupljen nov i kostao 80 maraka.I takodje izvadjen amur na njega od oko 7 kg ali zakacen za rep 31.decembra pre par godina pri dzigovanju smudja.I dan danas sluzi i prezadovoljan sam.Pokriva mnoge varijante,cak ponekad sluzi kao izvidjac pri saranskom pecanju sa laksim sistemima.Osim tog amura vadio sarane do 3 kg uz mnogo uzitka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts