nebojsa1 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 p.s.Dok je bilo Tita bilo je i shita!Dok je bilo Slobe, bilo je i lo - be!Druže Nebojša Broz... Nisam siguran da sam shvatio u kom sam kontekstu spomenut (ili pomenut)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Ajd' ovako mada rizikujem da mi se post izmeni zbog reklamiranja. Kupili ga kod Pančevca kada su bile dve šaranske radnje St.G Ribolovac i Carp Trade, bio je dojaja! Skup, mogao sam da uzmem 2 kile jagnjetine...Kupio ga u Formaxu bio je mnogo dobar! To je ovaj koji imam na hladno kovanim špulnama. Nisam imao tada probleme sa prostatom, pecao na bo_jile "Ričvort" kid'o ribe na tuti fruti on d ruti jagodu, jagodu - krem. Mogu ja da reklamiram, al' mora da mi se iskešira četristo evra.I dalje mi je najjači monofil Awa Shima Reflector od 0.30+ nijedan skuplji se nije pokazao bolje, a dao sam love za monofile mog'o sam "tabanaš" od 5 - 6 metara da kupim. p.s. Dok je bilo Tita bilo je i shita! Dok je bilo Slobe, bilo je i lo - be! Druže Nebojša Broz...Lake droge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Lager m8! Nice common Bez droge, pivčuga Gorane. Nebojša, avatar mi poslužio kao inspiracija za tu čuvenu rimu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyfish Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Nekad je ispod znaka Daiwa pisalo committed to total qality., Danas je sve drugacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanovicdanko Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Kako vam se pokazala daiwa infinity duo planiram da uzmem za ovu sezonu jel se jos uvek ukruti posle par pecanja leti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Bolje da ne rizikujes.meni je u pocetku bio super a posle puca kao paucina.ne moze cvor da se veze.puca nenormalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Isti slucaj koristio 0.27 doduse ne tako cesto par puta godisnje tamo gde nema prepreka,u pocetku jako dobar tj.prve sezone,posle toga sam ga kidao rukama na cvoru kao od sale,jeste da su seljacke ruke al opet je previse lako pucao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Mislim da u RibolovacNS jos uvek ima orginalne verzije tog fenomenalnog najlona........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Mislim da u RibolovacNS jos uvek ima orginalne verzije tog fenomenalnog najlona........koliko je dugo vec skladisten tamo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Mislim da u RibolovacNS jos uvek ima orginalne verzije tog fenomenalnog najlona........ Mislim da nemaju, skoro sam bio. Za mene je ovo pravi i uvek bi ga kupio kad bi našao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts