Fox Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Daiwa Emblem Pro 4500 i nista ti vise ne treba,trajace bar 5x duze od spro-a.Naravno tu je i Emblem Spod ali moj je izbor Emblem Pro 4500 zbog rez. splune. Pozzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Ja imam ultegru xtb na spodu i ne planiram da menjam nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbijano carp Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Max po tvom misljenju koja je dobra za spod,a da nije paprena cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Vidi uporedan test prave masine Emblem polovne 50e i Spro nova 50ak evra... aj nabavi meni jedno 3 komada po 50 eu , ja se ubi trazeci . Nisam mogao naci nista ispod 90-100 eu polovno a novo tek 120-130 eu . Nasao si sta da uporedjujes , masinu od 120-130 eu i 50 eu ... - Daiwa Emplem Spod je bolja naravno , brze vadis raketu , veća spulna , jača . Masinica koju takmicare koriste jer im je svaki cm bitan .- Spro je ekonomična masinica koju skoro svako može sebi da priusti , a da pri tom dobije solidan kvalitet . Za '' dnevne pecarose '' i nema potrebe za boljim . Znam cak neke ( kojima lova nije bitna ) koji su je kupovali i za spodiranje i markerisanje a i za pecanje . Ja bi pre uporedjivao Emplem Spod i Shimano Aerlex Spod 7000 ?U tom su cenovnom rangu , snazi , uvlačenju najlona . Ja sam imao i jednu i drugu ( ostala je Aerlex Spod XTA 7000 ) . Izbacuju isto daljinu , uvlače isto .Prednos kod Shimana sto ima QD spulnu i 3 klipa ( za najlon na spulni ). Ostalo nisam nasao neku veliku razliku . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Makse,znas i sam da ko ima srece i taraba mu se prasi :-DEvo ja sam prodao tu na forumu Sproovu masinu za nekih realnih 1000 dindzi,jel ima gde jeftinije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts