rudy Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Prvi put pecamo druzenje u Kikindi ,tako da bi mi svaki savet dobrodosao tipa koja boila ,cime hraniti. Hvala unaprad na savetima Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaleKI Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Taktika za ovu vodu druze,ne postoji.Iz licnog iskustva mogu ti reci da je voda vrlo zahtevna i veoma nepredvidiva za pecati.Riba se ponasa skroz cudno,ne postoji favorit pozicija,nikad se ne zna gde ce propecati.Misljenja sam da taktiku moras sam odrediti na samoj vodi u tom trenutku kad sagledas datu situaciju oko sebe.S obzirom na vreme,poziciju,komsije,ni MI sami domacini ne znamo taktiku niti vrstu mamca koji je favotit.Kada peca peca i na najobicniji kukuruz,kada nece,pouzdaj se u svoje favorite od mamaca.Od 15tak domacih ekipa koje redovno pecaju svi imaju po neku svoju boilu i svi pecamo.ZNACI NE POSTOJI favorit mamac ni neka posebna taktika.Prijatelju,mamce u koje verujes,marker stap u ruke i DOBRO NAM DOSAO!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Jedina taktika koja vredi je DA IDES BRE DA UZIVAS I DRUZIS SE! Kakve crne taktike... Koliko sam razumeo to je neko DRUZENJE + pecanje a to je kao usput. Na takve dogadjaje dodjem, zabacim i sednem sa drustvom da malo cirnemo dobru kapljicu, da nabodemo ponesto od rostilja i da se zezamo do besvesti a ako nesto i udari cesto posaljem druge da vade moje stapove i zamaraju! Najveca vrednost i uspomena sa takvih dogadjanja su LJUDI i druzenje! Je#o taktiku!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 G-dine Jagodicu, takvog te volim!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Jedina taktika koja vredi je DA IDES BRE DA UZIVAS I DRUZIS SE! Kakve crne taktike... Koliko sam razumeo to je neko DRUZENJE + pecanje a to je kao usput. Na takve dogadjaje dodjem, zabacim i sednem sa drustvom da malo cirnemo dobru kapljicu, da nabodemo ponesto od rostilja i da se zezamo do besvesti a ako nesto i udari cesto posaljem druge da vade moje stapove i zamaraju! Najveca vrednost i uspomena sa takvih dogadjanja su LJUDI i druzenje! Je#o taktiku!!!Kolega DOCA ,nisam ja mislio neku sad ozbiljnu taktiku,cisto informativno nesto jer idemo prvi put na tu vodu.Naravno da je druzezenje u prvom planu, cevapi kotlic pivo i zajebancija ,ima da bude extra ,i jedva cekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Taktika je da pomno pratis sta radi konkurencija i da sebe pozicioniras tako da si uvek najblizi rostilju i gajbama. Ako vidis da zalihe mnogo i brzo "osegnjuju", udri ih po prstima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Jel neko cuje soundtrack otpisanih u pozadini ili se samo meni prividja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Prvi put pecamo druzenje u Kikindi ,tako da bi mi svaki savet dobrodosao tipa koja boila ,cime hraniti. Hvala unaprad na savetimaOdes fino na druzenje i poneses ono sto mislis da bi po tebi radilo na toj vodi. Izmarkiras, nadjes spotove i onda zabacis. Ako te krene i ako bude nekog rezultata onda mozes kasnije da se kurchis da si provalio taktiku i da si razvalio ostale kolege na vodi, a ako ne bude nista onda fino kazes, ja sam dosao samo da se druzim i boli te djon.... imas strasan alibi. Tako je izmedju ostalog na svim druzenjima koja nemaju tu ozbiljnu notu takmicenja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 100% si u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Ja odma kazem ljudi dosao sam da gledam majstore , pa ako me usere, onda moji drugari sire pricu da imam vudu mamac koji mi sarani jedu iz ruke :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pista Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Taktika je da pomno pratis sta radi konkurencija i da sebe pozicioniras tako da si uvek najblizi rostilju i gajbama. Ako vidis da zalihe mnogo i brzo "osegnjuju", udri ih po prstima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stjepanovic Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Voda prelepa polu-divlja,postoje favorit mesta,coskovi su uglavnom u plasmanu,petica takodje...Nas prvi izlazak,do sada jedini ali ne i poslednji je bio jako tezak, zavrsavao se mrest riba bila lenja jako slabo uzimala...razlika izmedju prvog i osmog tj nas bila 10kg...a ukupna kolicina prvog trideset i neki kilogram.Gore je neko napisao prati komsije,domacine i obavezno marker...par komada na jagodu i par komada na frankfurtsku nocu.Ono sto ce te oduseviti je gostoprimstvo domacina i svaka im cast na tome,nas nisu pustili kuci dok nas nisu odveli na rucak...veliki pozdrav za ekipu Vavilon i Efedrin,a tebi bistro prijatelju pa napisi kao ste prosli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Lepo se peca na M1, na baku, frankfurtsku,jagodu i naravno secerac, mada nemoras ni tajger ostaviti kuci, mnogo se promenilo od ranije kako Sale kaze nema vise bash neka top mesta, peca svuda tako da marker,trazi spot,hrani secercem,secenim boilama i pecaj na ono sta sam ti pisao i nece biti problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 I pva obavezno Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Veliki pozdrav od ekipe Efedrin druze , poludivlja voda, veoma ne predvidiva. Marker stap je broj 1, od mamaca Dax je apsolutno u pravu, to su neki fvoriti vode i manje vise svi korsiste slicno. Vidimo se na vodi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted June 3, 2014 Author Share Posted June 3, 2014 Odpecali smo prvo druzenje na Ribolovackom carstvu u aprilu,bili smo 6. od 18 ekipa sto po meni uopste nije lose.Pecali smo na poziciji 1,svaka cast na gostoprimstvu domacina i na extra rucku.Vidimo se za dve nedelje na junskom kupu.,jedva cekam,do tad puno pozdrava za Kikindjane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosmarkovic88 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Taktika je da nema taktike :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts