ganic Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Dali ima neko ko ce u narednih 7-8 dana da ide za zahreb i da se vraca odmah . Zrebam uzeti paketic velicine nesesera. Drug mi radi u zagrebu pa sam dao novac da mi kupi i trebao je doci pocetkom februara i ceka platu a plata kasni pa mi treba usluga . A ovde kad stigne poslace mi na adresu kurirskom sluzbom. Pa ako ima fobrovoljac nek se javi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 "Paketic"..hmmmmmJEl to nova supstanca za mix...:-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodja Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Najednostavnije je da se dogovorite oboje sa vozacima Laste Euroline ...tvoj drug im preda paketic u Zagrebu a oni ga donesu u Beograd i proslede ga za Lwskovac....pa kad ti stigne u Leskovac ti licno pri preuzimanju placas uslugu vozacu a to je mozda 20-30eura bar tako ja funkcionisem kad saljem pakete iz Francuske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts