Hodor Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 imam 2 stapa koji mi gule najlon kad saran izvlaci tj pri drilovanju , pa me zanima jel radi to neko u bilizini novog sada , ili malo sire al da mi uradi kvalitetno sa sic karikama da je to to , cuo sam za nekog ljubisu , u kovilju valda, al nemam njegov broj telefona , pa ako moze neko da mi na pp posalje njegov broj ili mi kazite nekog majstora mozda i boljeg od Ljubise . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Mica iz Krusevca ti to radi, javi se ako se ne snadjes za broj od tog ljubise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 nema bolji majstor od Ljubiše on je iz Karlovaca, potražiću negde broj pa ću ti posalti danas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 0637793168 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Da,Ljubisa je najbolji.Imas kod njega sve da popravljas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 kristijane hvala puno ! sace moji miljenci opet u akciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
nele01 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Evo da i ja pohvalim Ljubisu, meni je covek do sada uradio vise varalicarskih stapova iz blanka i svi su super uradjeni, a i prevezivao mi je karike na 2 stapa koje sam reparirao. Sve pohvale za Ljubisu Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts