Javor Porobic Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 o cemu pricamo?Čini mi se o konoplji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombe Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ima dobrih kombinacija spoda al kako god mislim da je isto tako , mozda i najbitnije plasiranje tog istog spoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogecs Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 ideja da prelijem spod secerac izblendiran+tuna+limun+ljuta chili paprika.misljenje?e sad jos neznam koliko limuna,tune,ljute paprike da stavim da ne preteram i da dobijem kontra effekat da oteram ribu u p,m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 u svakom slucaju bice lepa salata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 salim se malo,probas pa korigujes Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Druze tebi tu fali jos beli luk i persun i da bude prava marinada hahahah . Sala mala nemoj da se ljutis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Tunjevina, kao i cili su odlicni atraktori za sarana i mnogi ih stavljaju u spod. Moje misljenje je da ti tu limun ne treba, ostalo stavi i neces pogresiti. Tunjevinu u konzervi stavi jedno 10-15% i to sa uljem obavezno...cili jednu kafenu kasicicu na kg spoda. Ne moras da blendiras, ide i ovako u komadu mada mozes i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 ja neki dt sam uzimao i imalo je i kukuruza i graska sto mi se nije svidjalo upravo to sto je salekg reko nemoze da se kuva isto kukuruz i ostala sitna zrnevlja . a posle sam uzeo DD on je bolji ali dosta zita itd..Mnogo prljav i bas mnogo zita.Jede riba lepo prokljuca voda ali nisam siguran da je zito ne zatvori.Sledeci put cu da probam neku cini mi se holandsku.Ima sa 16 i 20 vrsta zrnevlja i kosta u Obrenovcu 100 i 120 din/kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Deo sam prelivao melasom i csl-om a deo cist.Jedan slan a jedan sladak i nisam primetio razliku na spotovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izida Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Izvinjavam se sto dizem temu iz hibernacije.... Da li moze neki recept za spod mix?Nikad nisam spremao nesto ozbiljnije,uvek sam isao samo kukuruz i pelete.Hteo bih da probam nesto kompleksnije a da nije skupo i da moze da se sve nadje u jednoj radnji :-) KOlicina za jedno pecanje na Miki,nocna varijanta! Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 imas u Zemunu kod onog odgajivaca ptica hranu top 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
izida Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Jel imas neki kontakt telefon i sta ima sve u toj hrani?I kako se sve to kuva i da li se nesto dodaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Odeš i kažeš,treba mi hrana koju kupuju svi i dobiješ šta ti treba,nema filozofije....ne znam kako se zove ulica,možda neki Zemunac da objasni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 U jednoj radnji-tesko. Ja to radim ovako:800gr tigera(odvojeno od svega),1. 5 kg kukuruza, 500gr konoplje, 1 kg hrane za kanarince, 2 kg secerca. Ambarac natapati 48h, par sati pred kuvanje dodati konoplju i pticiju hranu. Kuvati 1h i ostaviti poklopljeno u serpi barem 12h. Naknadno dodati (odmrznut) secerac. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
izida Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 I ovakava kombinacija daje rezultete?DEluje mi jednostavno,ovako nesto mogu lagana da spremim.Ta hrana za kanarince,to je ovo u Zemunu sto Limar spominje? Ako neko zna gde je radnja molim za info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 To ti je radnja kod redzeKad ideš sa bežanije pored doma staraca pa predjes preko nadvožnjaka gde su dole cigani pa skreneš desno pa prva ili druga levoPreko puta školeKod njega nema šta nema,1000hrana za priče i zajedno i odvojeno Možeš da uzmeš gotove hrane a možeš i sam da kombinuješ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 I ovakava kombinacija daje rezultete?DEluje mi jednostavno,ovako nesto mogu lagana da spremim.Ta hrana za kanarince,to je ovo u Zemunu sto Limar spominje?Nije nikakva nauka, iako se godinama trudimo da od svega napravimo nauku. Pocev od najobicnijeg kuvanja kukuruza, preko svega ostalog. Kako sam stariji i sve manje vremena imam da eksperimentisem i mutim i gledam da sve uprostim.upravo imam kantu ovoga i hranim mesto. Bacam po par saka svakog dana, na mestima gde je dubina 70cm. Kad nahranim, sve se zuti, kad dodjem sutra-nema nicega. Popase do zadnjeg zrna. Kuvam ovako i ne berem brigu ziveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Imas i u Žarkovu sličnu radnju ako ti je bliže 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Najbitnija stvar je ne kupovati one naše hrane za golubove i ptičice koje su prepune suncokreta i pšenice a usput tako prljave da se blato napravi u kanti...idi kod tog bace u Zemun,dace ti to sto ti treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Ako neko ima kontakt tel nek pomogne kolegama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Radnja u Žarkovu je na uglu Đorđa Tasića i Milana Jovanovića.Čini mi se da je adresa Đorđa Tasića 53 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Zlatiborska ulica,preko puta je osnovna škola,verujem da svako zna da u kraju gde je covek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Ako mislimo na istog. Čovek se zove Akan. Uzimam od njega golubiju, ptičiju, i druge komponente već više od 10 godina. Ima prvoklasnu robu. Prodaju vrši iz kuće. Neznam tačno ulicu. Kad se od Tošinog bun, ide prema Prvomajskoj, odmah posle raskrsnice, na početku prvomajske, skrene se levo u ulicu. Kuća mu je sa leve strane, otprilike preko puta škole, koja je sa desne strane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Sad vidim tvoju poruku. Jeste Limar, zlatiborska Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Ako nekome treba u Lidlu ima secerac konzerva neto ocedjene mase secerca 285 gr za 70 din. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts