Brundo96 Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Koja je najbolja veličina udice za šarana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Ne postoji najbolja velicina. Udice svih velicina i oblika koriste se za izradu sistema tj. prezentacije mamaca, kojih ima neograniceno mnogo u zavisnosti od mashte ribolovca, potrebe, doba godine, tekuce - stajace vode, ....etc. Na nashem forumu imash prilican broj postova sa tekstom i crtezima kakvih sve sistema ima. Ako i tada budesh imao pitanja , budi malo precizniji sa pitanjem ( mislim na objashnjenje na kojoj vodi pecash, u koje doba godina, sa kakvim mamcima...) jer ovde na forumu ima mnogo iskusnih lovaca na sharane i neko ce sigurno podeliti svoje iskustvo sa tobom . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada 1978 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Prvo veliki pozdrav i da ti iskreno kažem ja koristim bilo da su komercijale ili divlje vode udicu br.2.A1 G-CARP,mnoge moje kolege više vole manje udice ali ovo ti govorim iz iskustva,na nju sam hvatao i ćortane i 17,6kg(što mi je i lični rekord)tako da ti je to moj savet mada pošto si početnik bolje kreni sa 4.Ona mi se čini ok.Pozdrav i bistro na vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts