dalibor Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 potrebna mi je pomoc oko ovoga stapa planiram da ga uzmem pa ako je neko isprobo ovaj stap volio bi da mi kaze kako se ponasa prilikom bacanja? hvala dalibor Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Ja dve godine koristim Anaconda Base Spod 3,6m 5lb i jako sam zadovoljan i ne menjam ga.Ovaj Exstrem spod 5-7lb nisam držao ali pretpostavljam da je teži pa je pitanje kako bi ga "ledja" podnosila.Ovaj od 5lb podnosi najgore maltretiranje pa ne vidim potrebu za većom libražom (osim ako nećeš celu jupolku odjednom da bacaš). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 ma ovde kod mene nema puno izbora imaju samo ovaj stap pa tako nema biranja zbog toga mi je potrebna info od nekoga ko je doso u kontakt sa ovim stapom Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Pa naruči on-line šta hoćeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 http://prikachi.com/images/319/7239319M.jpg Imam ovaj njihov model 5-6Lb , strasno snazan spod, mislim da ce ti ono cudo od 6-7Lb biti mnoooogo jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted April 8, 2014 Author Share Posted April 8, 2014 negde na forumu sam cito da nije bitno koliko ims lb vec kakav je sam blank izgleda da cu morati naruciti nesto sa neta hvala na pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts