GORANBILLY Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Koliko je ribe ubaceno da li neko zna malo blize informacija?Ako sam ja dobro shvatio ubaceno je 1280 komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Lepo riba radi na miki pocela je i stara riba da se javlja, uglavnom gumu uzima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Kakva je situacija na Miki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Losa jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 je l se desava nesto na miki, je l je pocela riba da jede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Nema nikakvih desavanja, riba sva na povrsini, ne jede, ne izbacuje se... Kad se vreme malo stabilizuje, mozda ce biti pecanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 Jel ima desavanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 ja idem u cetvrtak i petak sledece nedelje, rezervisao sam 10 i 11, javicu kakva je situacija na jezeru ako vam znaci nesto tad. Inace, prosle godine u ovo vreme sam imao tridesetak riba za nekih 17-18 sati pecanja, videcemo sad, nadam se upola toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko83 Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Evo ukratko izvestaj sa Mike!Pecali smo subotu noc i nedelju dan, mi na poziciji 10 a drugari na 11.Preko noci smo na obe pozicije imali po 1 udarac i toliko je pipavo uzeo da smo i ja i drugar imali promasaj!Preko dana smo imali jos 4 ribe i takodje jos jedno spadanje dok na 11 nisu imali ni jedan udarac!Nema sta nismo probali i forsirali ali to je konacan bilans i zakljucak da bas slabo radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Ako neko hoce da peca, sutra od 18h do petka do 18h je rezervisana pozicija 11, drug ne moze da peca, ne oseca se dobro, tako da je 11 slobodna, ja sam na 10. Goran se ne javlja, hteo sam da otkazem 11, tako da ko hoce, slobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Ako neko hoce da peca, sutra od 18h do petka do 18h je rezervisana pozicija 11, drug ne moze da peca, ne oseca se dobro, tako da je 11 slobodna, ja sam na 10. Goran se ne javlja, hteo sam da otkazem 11, tako da ko hoce, slobodnodrugaru je okej, tako da ide on, pozdraav Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Evo ovakooo bio sam na jezeru cetvrtak noc i petak dan, na jezeru sam bio 24 sata, a pecao nekih 18 (spavao sam od 12 do 6 ). Imao sam 12 ( 4 amura i 8 sarana) izvadjenih i 3 su spale. Najveca je bila 17kg, uglavnom se javlja stara riba. Riba radi dosta slabo, ali polako krece da se hrani u vecem intezitetu. Da bi se pecalo trentno, mora da se spodira non stop jer cim prestane hranjenje, riba prestaje da se javlja. Ja sam gledao da ako posle pola sata od kraja hranjenja ne dobijem ribu, bacim 10-ak dotova i tako u krug dok ne dobijem ribu, a kad se javi riba bacim 5 dot-a i onda se javlja na nekih 15-20 min (Mislim da vecina zna ovo ali cisto da napisem kako je bilo).Spod mi je bio ambarac, tajger, secerac, imao sam i sitan spod. Na pocetku sam forsirao sitan spod i secerac, a kasnije sam se prebacio na krupnije partikle i bilo je vise ribe. Spod je bio blago zasladjen. Otprilike sam bacio 30kg spoda . Bio sam na poziciji 10, a kako sam cuo, lepo je pecala petica i cetvorka, oni su takodje dosta hranili. A najbitnije nisam rekao, pecao sam na tajger boilu uz pva sa peletom natopljenim tajger dipom. Na pocetku sam pokusavao na 2 parfema, ester i vocni parfem, kasnije sam se prebacio skroz na tajger boilu i dalo je rezultate, koliko toliko. Malo sam se raspisao, nadam se da ce nekom da pomogne ko planira uskoro da ide. Pozdraav 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Kako radi riba na Miki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Ponedeljak noć,utorak dan.Sjajna kampanja.Imali 12 šarana i 18 amura uglavnom sve veliki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Bili drugar i ja ponedeljak noć,utorak dan.Imali 12 šarana i 18 amura i to dobre veličine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Greškom duplo napisao i ne znam da obrišem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Sta je od mamaca naj bolje radilo,ako nije tajna? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Samo tiger (primama i mamac) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted August 13, 2020 Author Share Posted August 13, 2020 Na kom mestu si pecao,jel imaju favoriti ili na svim uzima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Pecali na mestu br 6.Da li ima favorit mesta ne znam.Mislim da je stvar u prihrani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted August 14, 2020 Author Share Posted August 14, 2020 Ok.hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
puf1 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Šta bi sa jezerom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdja Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Imali su pomor ribe, video sam slike ,tuga gomile uginule ribe na platformi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Kako se vodi jezero cudo da nije bilp jos pre par godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Mali da se osveži tema sa dobrim vestima!!!!! Kule se vratii na Miku!!!! Za sada se u jezeru nalazi 1500 glava šarana i 200 glava amura. Trenutno je voda koja se nalazi u jezeru jako kvalitetna i pratice se situacija. Domacin Kule ce uskoro objaviti pravilnik i pecanja mogu da počnu. Pozdrav!!! Kuletov broj za rezervacije 0613333282 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts