toma20 Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Obavestenje za kolege, na poziciji 7 se ozbiljno rasirio lokvanj od leve ivice platfome prema sestici. Prosle nedelje dosta ribe izgubljeno zabijanjem u lokvanj.Ko nezna kao ja neka izbegava sedmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Bio na Miki 2 dana pozicija 4. Riba je generalno slabo jela. Prvi dan tek poneki saran na celom jezeru. Prva riba mi se javila popodne, ali posle par metara mi se otkacila. Posle toga zatisje, noc isto nista. Ujutru menjam taktiku i prestajem da hranim jer sve ukazuje da je riba prehranjena. Popodne pocinju da se javljaju sitniji sarani, par komada. Pomalo razocaran vec krecem da se pakujem polako kad zapista srednji stap. Od pocetka snazan otpor i izuzetna borbenost ribe, borba traje pola sata a da jos nisam video ribu. Konacno joj vidim deo repa i pomislim prvo da je amur zbog duzine preko metar a i borbenosti i naglih begova. Ipak se ukazuje saran, ogroman, prelep ljuskavac vretenastog tela kao kod amura. Posle jos desetak minuta begova se konacno nasao u meredovu. Meren 26,890kg. Moj novi rekord 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Sliku ne mogu da postavim, nece da je ucita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1508498690__img-91fb316a933fc0e88ae2843f5d954c60-v.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Svaka cast,prelep saran,obicno tako bude da pre pakovanja zakuca do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Hvala druze, tako bas bude. Jeste, saran je prelep, iako tezak 27kg, nigde sala, otromboljenog stomaka itd, sav je u misicima, jak ko zemlja i borio se kao lav. Po mom skromnom misljenju idealan saran ovako treba da izgleda bar za mene. Neko mozda voli drugacije. Krivo mi je sto nisam smeo lepo da ga podignem zbog nekih zdravstvenih razloga pa se ne vidi kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Svaka cast na ulovu, videli smo se juce prilikom pakovanja, mi smo bili na poziciji 7. Kod nas mrtvo more, jedan drop back za ceo dan, imali smo hraniliste malo ispred sajle, probali smo i na blize i probali smo coskove ispred lokvanja-nista. Hranili spodom od sitnih zrnevlja, secerca i tajgera, pecali na tajger i na boile (P&S, Frankfurt, M1, Banana). Imali smo nekoliko sitnih, manjih od sake, progutaju udicu "2", a boile posle 20-ak min u vodi istrugane i deformisane, cesto i nisu na dlaci, sto ce reci da se opet namnozio cvrglan. Sve u svemu jako lose pecanje, kao i na vecini komercijala, sto se vidi i po listama sa takmicenja koje su sve tanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Svaka cast na ulovu, videli smo se juce prilikom pakovanja, mi smo bili na poziciji 7. Kod nas mrtvo more, jedan drop back za ceo dan, imali smo hraniliste malo ispred sajle, probali smo i na blize i probali smo coskove ispred lokvanja-nista. Hranili spodom od sitnih zrnevlja, secerca i tajgera, pecali na tajger i na boile (P&S, Frankfurt, M1, Banana). Imali smo nekoliko sitnih, manjih od sake, progutaju udicu "2", a boile posle 20-ak min u vodi istrugane i deformisane, cesto i nisu na dlaci, sto ce reci da se opet namnozio cvrglan. Sve u svemu jako lose pecanje, kao i na vecini komercijala, sto se vidi i po listama sa takmicenja koje su sve tanje...Hvala i pozdrav. U pravu si, jako lose riba radi, malo je uhvaceno na svim pozicijama. Ja sam pecao maltene na isto, P/S, S/O, M1, tajger. Probao i bananu neku Melegovu jer mi rekose oni Grci da su na to dobijali ribu. Ja sam sve ribe dobio na M1 20mm osim jednog malog na P/S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Svaka casta na ulovu.Da li je moguce da je riba generalno bolje jela za vreme onh letnjih zega nego sad.Pa majku mu valjda bi sad bilo ono pravo vreme za pecanje ?Generalno je katastrofa na svakoj komercijali trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Svaka casta na ulovu.Da li je moguce da je riba generalno bolje jela za vreme onh letnjih zega nego sad.Pa majku mu valjda bi sad bilo ono pravo vreme za pecanje ?Generalno je katastrofa na svakoj komercijali trenutno.Hvala, sta da ti kazem, uslovi bi trebalo da su idealni za pecanje ali riba jednostavno nece da jede. Mislim da preterano tovarenje hrane ima udela u tome. Ja nisam ni hteo da nosim gomilu hrane i da tovarim nemilice pa sam poneo jednu jupolku spoda i par kila boili. Od toga sam vise od pola vratio kuci jer sam drugi dan odlucio da ne hranim uopste. Bolje je riba radila kad nisam hranio raketom. Samo sam povremeno bacio koju boilu kobrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plazmica Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Pozdrav za shogu i njegov ulov. A sudeci po fotografiji koju je postavio,lici mi da se radi o ovom saranu,ulovljenom sredinom oktobra prosle godine. Nije meren,ali je procena bila da je oko 26kg..nadam se da cu uspeti da postavim fotohttps://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1508534232__img-20161015-wa0006.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Pozdrav za shogu i njegov ulov. A sudeci po fotografiji koju je postavio,lici mi da se radi o ovom saranu,ulovljenom sredinom oktobra prosle godine. Nije meren,ali je procena bila da je oko 26kg..nadam se da cu uspeti da postavim fotohttps://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1508534232__img-20161015-wa0006.jpgPozdrav i hvala. Da, i meni se cini da je to taj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1508596959__img_20171021_164134.jpgEvo i druge slike na kojoj se bolje vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Pozdrav kolege! Planiram da odem neki vikend u novembru na Miku...Kakva su iskustva iz tog dela godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroslavv Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Mika ne radi od 01. novembra... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 U jezero pusteno 150 riba prosecne tezine 8,5kg! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Cekaj dodato na onu ribu sto je bila u jezero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Koliko sam ja shvatio Bobana pored stare ribe ubacili su ovih 150 kom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Znaci veliko jezero je puno nisu ribe u zimomnicima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Ubaceno je jos 150 glava,malopre je Goran objavio na fb profilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
izida Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 Kako jezero radi cetvrtak-petak-subota-nedelja? Pitam zbog drzavnog praznika i da nema neko takmicenje tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 Mislim da ne radi jezero do marta, aprila Link to comment Share on other sites More sharing options...
izida Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 Jel to sigurno?Ako neko zna proverenu informaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 I ja mislim da tek od 1 Aprila radi Sent from my 6045K using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
izida Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 A da li radi neka komercijala cetvrtak-petak-subota-nedelja?Hteo sam da odem negde,bas dugo nisam bio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts