Milovan jevdjic Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 DALI JE BIO KO NA JEZERU???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Ja sam bio u kloku da kupim opanke za moj kud ...:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki t Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Cini mi se da je jezero blize Palanci nego Topoli. Obilazio sam jezero dva puta ali nisam pecao. Mestani kazu da ima ribe a ambijent je vrlo dobar, mislim na mrest. Kad je pre desetak godina voda prelila preko brane izaslo je brdo ribe. Ali je prepuno patuljana to je cudo. Vise bih i ja voleo da znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milovan jevdjic Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Cini mi se da je jezero blize Palanci nego Topoli. Obilazio sam jezero dva puta ali nisam pecao. Mestani kazu da ima ribe a ambijent je vrlo dobar, mislim na mrest. Kad je pre desetak godina voda prelila preko brane izaslo je brdo ribe. Ali je prepuno patuljana to je cudo. Vise bih i ja voleo da znam.Tacno je da je jezero prelilo preko brane, ali jos uvek ima dobrih komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki t Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Bilo bi dobro da napise neko nesto o tom jezeru ko je tamo pecao. Sta je pecao, koliko i kolike...kad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki t Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Jel i tokom ovih poplava voda prelila preko brane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Moze li mi neko reci gde se tacno nalazi ovo jezero i kako se stize do njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Nasao, obavezno idem na ovu vodu. Javljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Druže ne savetujem ti baš,nema tamo više ribe kao nekad,pa cela Topola ide na druga mesta na pecanje.Jezero ti se nalazi na magistralnom putu Beograd-Kragujevac,kod restorana Jezero pre same Topole.Moje mišljenje je da ne gubis vreme,opet to je moje mišljenje.Bistro poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 To pored Topole nije Kloka. Kloka ja na putu prema Smederevskoj Palanci. Lepo jezero.Pre 2-3 godine sam bio par puta i bilo je po neko sarance. Nisam siguran kakva je sada situacija obzirom da tamo odavno nema cuvara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Druže ne savetujem ti baš,nema tamo više ribe kao nekad,pa cela Topola ide na druga mesta na pecanje.Jezero ti se nalazi na magistralnom putu Beograd-Kragujevac,kod restorana Jezero pre same Topole.Moje mišljenje je da ne gubis vreme,opet to je moje mišljenje.Bistro poz.Mislim da je moj sugradjanin gmboki upravu, barem koliko sam se ja raspitao. Nekad ulov nije naj bitniji, vredi probati ili bar upoznati jos jednu "divlju vodu". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Ovako,moja greška,to jezero na koje ti misliš je ,ono što ga zovu i jezero u Natalincima,zato sam pogrešio,ja sam pomislio na drugu vodu...Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Ovako,moja greška,to jezero na koje ti misliš je ,ono što ga zovu i jezero u Natalincima,zato sam pogrešio,ja sam pomislio na drugu vodu...PozDa, da tako je. Ti si verovatno mislio na Markovacko od Mladenovca prema Topoli i tu bas ima motelmislim da se bas zove "Jezero", bas tako jako je prilazno malte ne sa samog puta, bio sam pre 3-4 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Nisam druže,Markovacko savršeno znam,mislio sam na jezero pre same Topole,kada ideš iz pravca Mladenovca,odmah je do glavnog puta samo sakriveno sumom,i bukvalno je ukopano pa se ne vidi,takodje ima kao i u Markovcu,restorana jezero.Sa njim sam pomešao Natalince(kloka)..Javi kako si prošao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Dogovoreno, cim vreme i posao dozvole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Kao sto prethodno rekoh. Evo malo rano-prolecnih fotografija sa ove "divlje vode"koja zaista to i jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki t Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Kakav je put od sela do jezera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Kakav je put od sela do jezera?Mogu ti reci da je dobro nasut i suv. Prilaznost super, parkirao sam na nekih pedesetak metara do jezera.Koliko sam od mestana saznao postoje dva puta, ovaj kojim sam ja isao je malo okolo ali je bolji,od tog mesta do prve prodavnice je oko 2km. Sve mi govori da letos moram odvojiti nekoliko dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milovan jevdjic Posted November 15, 2015 Author Share Posted November 15, 2015 Drugari ja na tom jezeru godisnje imam najmanje 20,30 nocenja, i tu vodu poznajem kao moj dzep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milovan jevdjic Posted November 15, 2015 Author Share Posted November 15, 2015 Ukucajte na fb Jezero u kloki i videcete sve sto vas zanima o toj vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F.S Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Drugari ja na tom jezeru godisnje imam najmanje 20,30 nocenja, i tu vodu poznajem kao moj dzep. Jel ima ribe kolega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki t Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Jel bolje poznajes Kloku ili Aquadreams? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milovan jevdjic Posted November 17, 2015 Author Share Posted November 17, 2015 Poznajem i jednu i drugu vodu. U kloki ima ribe i krupnog sarana, ali je to prava divlja voda i tesko ga uhvatiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts