Dax Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Moguce, i ja ponavljam ni meni se to nikad nije desilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Moguce, i ja ponavljam ni meni se to nikad nije desilo Desice ti se sigurno , polako , ja sam imao sva tri modela od najjeftinijeg do najskupljeg i na sva tri modela ista prica . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Desice ti se sigurno , polako , ja sam imao sva tri modela od najjeftinijeg do najskupljeg i na sva tri modela ista prica . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Prosle godine smo krajem Septembra bili na 6-o dnevnom pecanju imali 32 poteza od kojih su 4 bila na pomenti nacin.Srecom sva 4 su bila po danu pa smo ih videli. Obzirom da je ovo jedan od najskupljih signalizatora, ovo ne bi smelo da se desava@NebojsaNi meni se nikada nije desilo i nisam verovao,rasklopis kuci postavis indikator postavis na ostljivost na max,provuci najlon i jako polako pomeraj necuje se jbg tako je,e sad druga je stvar da li ces biti u situaciji da riba tako uzima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 To si uradio sad? Jesi probao? Bash cu da testiram poslepodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 To si uradio sad? Jesi probao? Bash cu da testiram poslepodne Nisam sada jos prolsle godine i nisam ni ja verovao,samo lagano vuci najlon kroz provodnik i jbg cuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Javi cu ti izvestaj zivo me interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 @NebojsaNi meni se nikada nije desilo i nisam verovao,rasklopis kuci postavis indikator postavis na ostljivost na max,provuci najlon i jako polako pomeraj necuje se jbg tako je,e sad druga je stvar da li ces biti u situaciji da riba tako uzima Meni se desavalo i na vodi par puta kada kilavo uzima , digne henger skroz do stapa a DELKIM CUTI , a i kuci sam testirao X puta ista situacija , da se razumemo nedesava se stalno ali SE DESI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Ni meni se nikada nije desilo i nisam verovao,rasklopis kuci postavis indikator postavis na ostljivost na max,provuci najlon i jako polako pomeraj necuje se jbg tako je,e sad druga je stvar da li ces biti u situaciji da riba tako uzima Meni se desavalo i na vodi par puta kada kilavo uzima , digne henger skroz do stapa a DELKIM CUTI , a i kuci sam testirao X puta ista situacija , da se razumemo nedesava se stalno ali SE DESI !!!! Ne kazem da se ne desava, ali meni nije do sada!A bas cu da probam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Pecamo takmicenje na Debeljaci,sedimo gledamo u stapove svinger se lagano podize a delkim cuti.Gledamo se i pitamo sto ne svira,mislimo da se pokvario ali nije,probamo rucno on radi.I tako cetiri puta,naravno onda pocinje psovanje/jb te konstruktor,ko te napravio ko te sastavio i druge psovke iz bogatog Srpskog recnika.To za ovu cenu signalizatora NE SME DA se desava a desava se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 sta mislite dali ta mana moze da se iskoriguje ako onaj Y senzor vibracije malkice "ishrapavimo" ili ti malom turpijicom ili smirglicom skinemo ravninu da bude malo hrapava? Probao i ja u sobi danas od 10 puta mozda 2 puta nije javio na najosetljivijem nivou tek nakon nekih 5-6 cm provlacenja, probao i sa nekim papircicem koji je hrapav i u momentu javlja svaki put, sad jbg neznam mislim da nije strasno da se to iskorigovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Pitanje je tamo gde pecas koliko ce ti puta riba udariti na taj nacin,meni konkretno je to potpuno ne bitno jer nisam bio na pecanju da mi se tako nesto desilo,moram da napomenem da ne pecam komercijale na divljoj vodi sam a tamo mi se ne desava da tako uzima Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 i onda koji je zakljucak valjali taj delkim ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 Najbolji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 `nako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Da li ste vi kojima cuti ukljucili taj momenat ili kasnije?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Mislis da im je indikator bio iskljucen??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Dax da li si probao??? Ja ih imam nekoliko godina , i dalje pecam sa njima i ne mislim da ih menjam meni u praksi se to nije dogodilo da cute , ali istina je ...probaj pa reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Probao sam pisao sam tamo malo ranije, al to je extremno polako pomeranje najlona,stvarno cuti al vidis kad sam uzeo papircic i sa njime iste pokrete vrzio milimetar po milimetar onda radi, znaci da je problem u onom Y senzoru treba ga isturpijati da bude hrapav Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 zajebacemo engleze,neka prebace fabriku u srbiju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 a sta cemo kad se peca na 120 + metara pa pojacas senz. na max ? ima da crvci li cvrci ... a ako smanjis sta onda ? kad ti u sobi na 2 metra ne pisti na max senz , a ne na 120 m na srednji senz . desilo mi se to xx puta da ne pisti . pogotovo kada ti najloni stoje pravo sa vrhom stapa . dal to samo ja vidim iz razoga sto 70 % vremena dok pecam gledam u svingere pa primetim sve sta se desava , sta svira a sta ne ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 a sta cemo kad se peca na 120 + metara pa pojacas senz. na max ? ima da crvci li cvrci ... a ako smanjis sta onda ? kad ti u sobi na 2 metra ne pisti na max senz , a ne na 120 m na srednji senz . desilo mi se to xx puta da ne pisti . pogotovo kada ti najloni stoje pravo sa vrhom stapa . dal to samo ja vidim iz razoga sto 70 % vremena dok pecam gledam u svingere pa primetim sve sta se desava , sta svira a sta ne ... Ma nemoj Maxonja tako da pricas to se delkimima nedesava , nema sanse da se nejave !!! :db: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 a sta cemo kad se peca na 120 + metara pa pojacas senz. na max ? ima da crvci li cvrci ... a ako smanjis sta onda ? kad ti u sobi na 2 metra ne pisti na max senz , a ne na 120 m na srednji senz . desilo mi se to xx puta da ne pisti . pogotovo kada ti najloni stoje pravo sa vrhom stapa . dal to samo ja vidim iz razoga sto 70 % vremena dok pecam gledam u svingere pa primetim sve sta se desava , sta svira a sta ne ...70 posto vremena spavas na pecanju, normalno da ti ne piste :rofl: :rofl: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 70 posto vremena spavas na pecanju, normalno da ti ne piste :rofl: :rofl:samo sam te cekao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Ma nemoj Maxonja tako da pricas to se delkimima nedesava , nema sanse da se nejave !!! :db:Filipe,Filipe sa prezimenom Cepter,pusti ljude da uzivaju u Delkimima nije sve u prokronu :rofl: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts